ei voi olla totta!!!!

  • kulkurikisuli

mutta on=)...istun omassa himassa ja sain vihdoin oman koneen päälle...eikä räjähtänyt=)...

tällä hetkellä allekirjoittanut on valvonut yhteen menoon 24h...olo on hiukkasen oudohko...aika tasainen verrattuna aamupuoleen=).Silloin oli hysteerisyys huipussaan=D...lähdin duunista vasta 10 aikaan (jolloin olin jo piinannut duunikamuja laulamalla tunnin nauravaa kulkuria=)...) ja kaikki nauratti. mitä pienempi ja tyhmempi asia sitä enemmän seurasi kikatusta...itsesuojeluvaiston ajaman soitin kimblelle ja sanoin suoraan että tarvitsen sen hämykseni...vaihtoehtoina nauraa puhelimeen( jolloin hyvä syy käkättää niin että kitarisat putoaa) tai nauraa itsekseen, jolloin kaikki vastaantulevat miettivät mikä tuota tyttöpoloa vaivaa...=)...
ikävä kyllä akku loppui ja huomasin joutuneeni ilman tukea ja rauhoittavaa turvaa paikallisjunaan...matka myrtsistä pasilaan sujui hyvin, kondyktöörin kanssa vain jäimme vertailemaan työvuorojen rankkuutta ( muiden matkustajien hyväntahtoisesti hymähdellessä), mutta pasila-malmi välillä hilpeys nousi lähestulkoon liian isoille volyymeille...
kuuntelin lappujani itsekseni virnistellen, kun yhtäkkiä tuli uskomaton mieliteko hypähtää penkin päälle ja vetäistä pari säkeistöä tehosekoittimen tuotantoa....=)....jouduin kirjaimellisesti pitämään penkistä kiinni ja vakuuttamaan itseni järkevälle puolelle että ei saa!pelkkä kuvitelma sai kikatuttamaan ja mitä enemmän hoin itselleni "vakavana, ei saa hymyillä, ole vakava, rauhoitu", sitä enemmän hymyilytti ja nauratti=)

ensi kerralla kun täytyy lähteä juhlimaan valvon sen 15 tuntia ja saan halvat humalat=)...olo on nimitttäin verrattavissa siihen=).

vielä yhdeksään asti pitäisi valvoa...ellen yksinkertaisesti tipahda=).se on vaihtoehto...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus