rytmit sekaisin...

  • kulkurikisuli

...tai ainakin luulen niin=). Sammahdin sitten 26 tuntia valvottuani kuin saunalyhty. ja heräsin kahden jälkeen. Nyt on uni kateissa eikä nukuta ollenkaan=/...pienessä mielessä pyörii taas liikaa ajatuksia=/.

-Kaikki jumalat ovat yksi ja sama jumala ja kaikki Jumalattaret ovat yksi ja sama Jumalatar ja on vain yksi ainoa Alkuunpanija. Ja jokaisella on oma totuutensa ja oma Jumalansa-

...näin lukee yhdessä lempikirjoistani. ja olen hyvinkin paljon samaa mieltä. Ihminen uskoo johonkin koska on liian pelottava ajatus, että olisimme täällä vain kohtalon oikusta. Tai ettei olisi ns. suurempaa voimaa joka kaikesta päättäisi. Ajattelemme että on kohtalo, kaikki on ennalta määrätty, niin käy kuin käy, mutta kuinka moni oikeasti voisi ajatella että meillä ei ehkä olekaan mitään suurta tarkoitusta? että ajelehdimme tuuliajolla , että olemme itseasiassa täysin mitätön osa maailmankaikkeutta? jaa, itsekin uskon kohtaloon, vaikka tiedän miten hölmö ajatus se periaatteessa on. Ihminen on pieni, ja kuten huomaa, ihmisellä on tarve uskoa johonkin suurempaan. Silloin ei tunne olevansa yhdentekevä.
uskonnot saattavat loppujen lopuksi tuhota tämän planeetan ja ihmiskunnan ( uskonto on yleisin peruste sotaan). En vain ymmärrä miksi ihminen ei saa uskoa mihin haluaa, niin kauan kuin se ei vahingoita ketään.
Itse uskon johonkin...jumalaan, jumalattareeen...se muotoutuu päivittäin. Aikaisemmin jo täällä totesin että jokaisella on oma maailmansa, oma näkemyksensä elämään. Tämä on osa sitä. Jokainen uskoo mihin haluaa ja sekin muotoilee omaa todellisuutta. Ei ole ihme että maaailmassa on niin paljon tuhoa, koska jokainen omassa todellisuudessaan luulee olevansa oikeassa. Tai vaikka tietäisi olevansa väärässä , ei sitä voi myöntää.
ihmiset ovat loppujen lopuksi aika sekopäistä sakkia=)...

ja nyt riitti taas tämä paatos ja syvämielisyys.

kävin eilen irtisanomassa kuntosalijäsenyyteni=(....ei ole varaa pitää korttia enää, eikä aikaa käydäkkään niin että olisi kannattavaa. saan sentään vielä käydä syyskuun loppun ja sitten...snyyp!=(...mutta nyt pitää vain jostain nipistää aika siihen että pääsen body combattiin...musta tulee ihan tappokone siellä=)...adrealiini virtaa ja alkeellisimmat vaistoto nousevat pintaan. varsinainen terminaattori=D...

Tuli aika haikea olo kun irtisanoutui..tuumin kyllä itsekseni, että voinhan käydä siellä välillä liikuntaseteleiden turvin ( jotain edes töistä saa extraa=)...) . En kai mä oikeasti haali itselleni liikaa puuhaa? mihin jäi pelkkä oleskelu ja laiskottelu? olenko oikeasti neuroottinen duracel-pupu?hmmm...

ehkä lopetan itsetutkiskelut tähän ja lähden viimeinkin nukkumaan...toivoen että saan unirytmini kohdilleen vielä joskus. toivossa on hyvä elää=):

Kirjoitettaessa soi negativen secret forgiveness

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus