eksynytkö ...ehkä hiukan harhainen vain=)...

  • kulkurikisuli

olipa taas vinkeä päivä=)...lähdin aamulla pasilan messukeskukseen tarkoituksena mennä kuuntelemaan luentoja (hyvä elämä messut 2006=)...). Harhailin puoli tuntia sen hallin ympäri, oikeaa ovea etsien...kiersin koko hökötyksen ennekuin se löytyi. Sitten selvisi että pomo oli unohtanut ilmoittaa mut sinne...no, ei huolta, jätin laskutusosoitteen (eli duunipaikan osoitteen) ja pomo puhelinumeron=). Aamun kaksi ekaa luentoa olivat suht kiinnostavia. sitten koitti lounas-aika...täytyy nolona myöntää että olen varmaan ainoa ihminen maan kamaralla joka on onnistunut eksymään messuhalliin=D...väsyneenä harhailin siellä etsien ruokapaikkaa, eikä tietoakaan missä olen. Löysin sitten hesen ja asetuin jonoon...yhtäkkiä näin kaksimetrisen hauen kävelevän kohti!!!piti hieraista kaksi kertaa silmiä=)...sitten hauen seuraan liittyi koira...ja hetken päästä ilmaantui yksipyöräisellä pelle joka soitti jotain härveliä...tuli hieman psykedeelinen olo=D...

söin siinä sitten salaatin (pakotin hampurilaishimoni nuhjuisen sieluni syvimpään nurkkaan) ja aloin etsiä tietä takaisin luentosaliin...löysin itseni hetken harhailtuani sihteeri ja assistentti messuilta!!! En yhtään tiedä miten sinne päädyin...

pienten oikopolkujen kautta pääsin sitten ajoissa takaisin. Oli luento d-vitamiinista ( joka ei ole oikeastaan vitamiini vaan hormoni...huomaatteko? opin jotain=)...). Suomalaiset eivät saa d-vitamiini tarpeeksi ja sen puute voi johtaa osteoporoosiin. Sain selvästi vaikutteita, koskapa kävin hempukan hakumatkalla hakemassa d.vitamiinitippoja apteekista=D...Ihan kommelluksitta en kuitenkaan junalle päässyt...eksyin matkalla pasilan asemalle...ihan pikkuisen vain=)...

nyt vihdoin kotona, aika uupsahtanut olo. Ruokaa teen tässä samalla ja odottelen isoveikkaa saapuvaksi. JOS se kerrankin pääsee. pitihän sen tulla jo viikko sitten mutta ei kuulunut eikä näkynyt...veljet ( nuo hassut rohjakkeet=)...)!!!

3 kommenttia

Caelestis

21.9.2006 20:23

Messuhallia ittekkin kiertänyt välillä ihan tolkuttomasti. "Parasta" tuossa viime talvena, kun yksille messuille oli liput varattuna valmiiksi. Portista sisään, ja todetaan, että kappas, liputhan ovat toisella portilla. On hyvä ja kiertää ulkokautta vain. Katsoin epäuskoisena, räntää satoi vaakatasossa ja mulla oli päällysvaatteet autossa. Asiakaspalvelua ei kiinnostanut soittaa sinne toiselle tiskille ja tarkistaa, että lippu löytyy. Herra on hyvä vaan ja kävelee ulkokautta ympäri. Kävelin. Ei tosiaankaan mikään pieni halli - eikä meikkukaan nyt sokerista ole :)

Vaan mites jalat sanoivat kävelystä, toivottavasti eivät kovasti kiukutelleet? Vaan aikamoista itsekuria tuo, nakustella salaattia hampurilaispaikassa... Kait uitit sen sitten majoneesissa ja salaatinkastikkeessa? ;)

-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kulkurikisuli

21.9.2006 21:33

kurkkumajoneesia, mutta siinäkin piti itsekuri...vain yksi pussi, vaikka yleensä menee kaksi=)...minä=hyvä=)...jalat ovat oleet ihan kiltisti, ja tulihan siinä istuttuakin muutaman tunnin=)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus