jookos kookos???

  • kulkurikisuli

hihhei, tunnin päästä olen valvonut tasan 24 tuntia...ja olotila on sen mukainen=). Pikkuiset aivoni eivät suostu toimimaan kunnolla, vaan aina hetken päästä kuuluu, pieni kuulutus korvissa " valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä, yritä myöhemmin uudestaan" =D...kotomatkasta tulee näillä näkymin hyvinkinmielenkiintoinen. Joko nauraa kikattelen ja pyrskähtelen tai sitten nukahdan junaan ja ajan vahingossa keravalle=)...eipähän tartte pelätä ettei saisi unta kotosalla...

Keinutus efektikin on jo kadonnut noin tunti sitten. Viimeksi kun oltiin bestiksen ja kummipojan äidin ( kunnia-isosiskoni=)...) kanssa tyttöjen risteilyllä mulla oli 3 päivän häikät tasapainoaistin kanssa.kolme päivää siis tuntui että maankamara keinuu kuin laiva. Onneksi ei nyt käynyt näin hullusti=).

pari tuntia, sitten himaan, nukkumaan ja sitten jo hempukkaa tarhasta noutamaan. Blogiinkin tulee parin päivän merkkaustauko, koska se hempskatin leppikseni sai virtapiikin=(...nyt puurokauhan jatkeeksi=).

2 kommenttia

Caelestis

25.10.2006 09:29

Leppis sai virtapiikin puurokauhan jatkeeksi? MITÄ sä oot sille raukalle mökiselle tehny? :-P

Ja mitä tuohon keinutukseen tulee, sussahan on ilmiselvää merimiehen (-naisen?) ainesta! Niinnojoo, sähän oletkin vanha satamakissa sieltä K:sta ;) Mut joo, merimiehiähän vaivaa maatauti: maa keikuttaa niin perhanasti, että maihin ei oo selvin päin asiaa. Selittänee monta juttua x)

-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus