joulun aikaa=)

  • kulkurikisuli

kohta duunissa ollut 12 tuntia ja hirmuinen touhuaminen koko ajan ollut...minä ihan itse tekaisin jouluruoat ( tai laatikot ja kinkku oli valmiina ja salaatit) ainakin lohirullan ja lämmittänyt laatikot ja laitellut pöydän nätiksi jne...kymmenestä asti valmistellut juhla-ateriaa joka tarjottiin klo 16.30...oli mukavaa=). Nyt arvostaa omaa mummoa ihan eri tavalla kun tietää mikä duuni tässä on=D.
äiti ja ja isäpuolikin soitteli joka jouluisen traditionsa, eli lauloivat mulle kaksi vanhaa tukkijätkää...onneksi en ollut siellä, koskapa muuten esitys olisi kestänyt niin kauan että olisin uhannut teloittaa itseni kuusenkynttilällä=D ( kuten yöleensä=)...). nyt se kesti vain hetken=)...

mukava päivä, mieli korkealla ( jiihaah=D...)ja nyt tassut kipeinä.

eilen illalla kävin "olohuoneessa" iltasitukalla ihan vain katsomassa onko siellä tuttuja. Oli...ja uusi poke...sitä en halua kyllä halailla. ainakaan vielä=D...istuin babyjanen, pusuhuulen, vili vilperin ja herra vinkkissimmun kanssa . Babyjanella ja vinkkissimulla oli suuri romanssi menossa. Mutta milloinkas vinkkissimulla ei semmoista olisi=)?? saa nähdä mihin suhde etenee=)...mä olin kiltisti ja menin ajoissa kotikoloon.tänään käyn ehkä jossain, etenkin jos ei meinaa taksia saada täältä myrtsistä himaseen.=).

niin ja lahjani avasin jo aamulla. Taas oli isi unohtanut että en voi käyttää kuin kulta ja hopeakoruja, kun tuli jonkinlainen kaulaketju ( jossa ihan varmasti on nikkeliä...) ja kello ( kuten viime vuonnakin) jota ei voi käyttää kun tulee ihottumaa ( edelleen nikkeliallergikko...). kello lisäksi vaaleanpunainen ja päivä jolloin mulla on mitään vaaleanpunaista mut saa ampua ladon oven vieressä=), lisäksi tuli dvd pikku naisia...siis pikku naisia!!!no, juu, ehkä se on katsottava....mutta ainakin sain pyytämäni kirjan ja shampanjapullon...ja tärkein on kuitenkin se ajatus=).

riehakasta joulua itsekullekin, missä ikinä sitten olettekin=)....( mä saanut jo 30 jouluterkkua kännyyn, ja pelkään pahoin että lisää tulee=)...)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus