kisu tippuu aina jaloilleen...

  • kulkurikisuli

nyt se on todistettu=)...eilen yöllä iski salamana mieleeni, että mulla taitaa olla jo kolmen vuoden kokemusaika täynnä.Ja haalin kaikki työtodistukset kaappien kätköistä ja ynnäilin...jees!!!!kolme vuotta täynnä=D...ja punoin juonen(*ovela ilme, muikea suorastaan*).

en voi liian aikaisin laittaa ilmi että mulla on kolme vuotta täynnä( pomol ei ole kaikkia työtodistuksia...)koska silloin tarhamaksut nousisi taas(!!). Jotenka helmikuussa kun tili tulee, täytän ens vuoden tulotodistuskaavakkeet ( vai mitä ne nyt olikaan) tarhaan ja vasta sen jälkeen, ennen vuokrannousua reväytän todistukset pöytään. Kaikki tulee kuitenkin takautuvasti, niin lisistä kuin kk palkastakin, eli vähän kuin laittaisi rahaa pankkiin=D.ja kun palkka nousee abaut 70e, on vuokrankorotuksesta selvitty nipinnapin=). ja hyvällä onnella tarhamaksukin pienenee kun ei ole niin paljoa lisiä. Ensi vuonna en aio tehdä niin paljoa pyhiä kuin tänä vuonna( vappu ainoa vapaa pyhä ollut), joten maksunkin pitäisi olla pienempi....

hitsi mä olen ketku=D!!!!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus