kauan poissa...

  • kulkurikisuli

taas on tultua oltua kauan poissa netistä, täältä ja muutenkin tietomasiinaltani.Ei vaan ole huvittanut täällä temmeltää. Jospa nyt tauon jälkeen jaksaisi taas innostua cityilystä.

eilen kävin duunin jälkeen paikallisessa yömyssyllä ( siis situkalla) ja jouduin mielenkiintoisen keskustelun keskelle. Komistus, neiti O, vinkeäsimmu ja könsikäs (ja tietty minä) isuttiin kaikessa sovussa kun herrat könsikäs ja komistus alkoivat miettiä mistä voisivat lyödä vetoa.Könsikäs sattuu olemaan kalju, ajanut päätänsä jo seitsemän vuotta, kun taas komistus on suhteellisen normaali hiusmalli ( joskin tietty geelitty tms...). Noh, pojat päättivät lyödä vetoa siitä kumpi jaksaisi kauemmin elää hiusmallissa jossa pitkälle otsalta ajetaan kaljuksi (kuten kundeilla joilta alkaa hiusraja paeta).tai meinasivat lyödä, juttu on vielä mietinnässä koska eivät polot keksineet mitä häviäjä joutuu tekemään. Tarttee kuulemma keksiä jotain oikein kamalaa, ettei liian helposti jätä kesken....

mikä ihme miehiä ajaa tollaisiin vetoihin?? isoveikka aikoinaan iski vetoa kossupullosta, että käy vuoden tanhussa (kansantanssia harrastamassa) ja sehän kävi ja voitti...ja vain yhden kossupullon tähden...yksi kaveri löi vetoa että on vuoden juomatta, toinen että on vuoden selibaatissa ( ja kundi vielä)....

ovatko naiset vähemmän tahdonvoimaisia kun eivät lähde moisiin vetoihin, vai vain viisaampia???? itse olen vain kerran lyönyt ns. hullun vedon ja senkin jurrissa. lupasin olla vuoden ja viikon selibaatissa tai joutuisin ostamaan pullon kirkasta 4 kamulle...jaksoin kokonaista 1,5 kk....=)...(sitä se kevät teettää...)

tekeekö naiset vetoja, vai onko se miesten etuoikeus?? ketään naista en tunne joka olisi vetoa jostain lyönyt ( mistään isosta) vaan elämänmuutokset tai muut ovat tapahtuneet vain oman päätöksen pohjalta.kyllä naiset on viksuja=)

3 kommenttia

Leccare

23.5.2007 18:10

Kauppakorkean läpäisy kahdessa vuodessa, koska on lyönyt korista kaljaa vetoa, oli aika hieno suoritus mielestäni.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kulkurikisuli

23.5.2007 18:12

aika hyvä=)!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus