aherrusta...

  • kulkurikisuli

tänään allekirjoittanut teki elonsa ensimmäistä työvuorolistaa meidän tiimille. Onnistui suhteellisen hyvin, vaikka itse sanonkin. Mutoin olisi saattanut puutevuorojen takia kasvaa stressauksesta peikonhäntä (kielikuva huom=)!!!), mutta koskapa laitoin itselleni mahottomasti vuoroja, ne jäi aikas vähäisiksi. Kahden viikon aikana tulen tekemään siis 115 tuntia uutteraa aherrusta (en nyt, vaan kesäkuussa).Jos tulee puutevuoroja lisää (eli jos joku sairastuu) niin saattaa tulla lisääkin duunia vielä....

uudessa duunissa on muutenkin mennyt hyvin, tänään sain ensi kertaa tehdä aamuhommat (elikkäs vihdoin muhun luotetaan=)...).lisäksi on se bomus että ex-duunikamu pohjanneito (kamu muutenkin) on tuolla kans töissä. Tänäänkin aamulla höpöteltiin ennenkuin se lähti kotiinsa nukkumaan.

yhden päätöksen jouduin eilen tekemään, elikkäs päätin jättää erinäisten töpinöitten takia naamiaismiitin väliin.Menisi turhan vaikeaksi ja kalliiiksi, joten no...näin nyt vain päätin=).Tuleehan noita uusia miittijä=)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus