kiire!!!!

  • kulkurikisuli

...makoilin hempun kanssa aamupäivän ja kateltiin telkkaria. Rauhaisa sunnuntai aamu...kunnes puhelin kahdentoista aikaan soi. Isukki soitti ja sanoi että ovat äitipuolen kanssa hakemassa meitä kahden aikaaan. Ihmettelin että hakemassa mihin??? Sitten välähti...tänään on siskonpojan synttärijuhlat!!! tuli hieman kiirus. nopeesti meikit nassuun ja vaatteet päälle ja kaupaan ostamaan synttärilahjaa...ei olleet kaupat auki!!!
R-kioskille siis...
kotona huomattiin että hempukan juhlasukkikset on tarhassa ja lenkkarit isin luona. Juhlapaidasta puuttui nappi...no, saatiin nämä ongelmat ohitettua, hempukka saa laittaa sandaalit ja arkisukkikset ja toisen paidan..sitten mietin mitä itse laitan päälle. Sisko ja sen mies ovat ns. yläluokan porukkaa, siellä on miehillä puvut ja naisilla jakkupuvut, ainakin mummoilla ja siskon kavereilla.Tyydyn itse asialliseen siistiin look:iin...liituraitahousut vaan päälle, musta paita ja hiukset leteille. Jospa mäkin menettelisin=/...eipä sinne tulla mua katselemaan vaan päivänsankaria.
isoveikkakin tulee piiipahtamaan siellä. saan purkaa huoltani tosta mesestä.

nyt pitää mennä hempukan tukka laittamaan nätisti. *huokaus* ei millään jaksaisi lähteä juhlimaan mutta pakko kai se on...

2 kommenttia

Caelestis

10.9.2006 18:19

*nauraa*
Loistavaa! Kiitos, kulkurikisuli, tästä asian jakamisesta :-)
Sitä on NIIN monta kertaa itse ollut vastaavassa "ylläri"tilanteessa, että on välillä tuntunut, että meikäläisessä on jotain rakenteellista vikaa ja että se vielä säteilee ympäristöön kontaminoiden lähi-ihmisetkin. Nimim. hääjuhlia videokuvaamaan auton levyjarrut sauhuten (kirjaimellisesti)... =)
-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus