lepopäivä...

  • kulkurikisuli

...vapaata, ihanata, ihanata=). Nukuin koko aamupäivän, mitä nyt neitille annoin aamupalaa. hempukka maalaili vesiväreillä ja nyt olen saanut kuurata sitä joka puolelta pois=).

iltäpäivällä käytiin kaupoissa ostamassa värejä lisää ja hempukalle omat. saa sitten niillä sutata, ja mun värit pysyy siisteinä. Pensseleitäkin tarttui mukaan ja kehys-alesta neljä lasikehystä. ja kirjakaupasta ostin uuden kirjan=)...taas on rahaa palanut mutta onneksi tulee torstaina lisät. Pääsen hakemaan lippupalvelusta eilen varaamani liput unholy alliance-kiertueelle tampereelle. Toinen lippu minulle, toinen mun bodyguardille=). Eihän nyt pieni tyttö voi lähteä suureen kaupunkiin yksin ilman miehistä turvaa=). Kaverilta eilen vielä varmistin että se on lähdössä mukaan, ettei viimehetkellä tartte alkaa miettiä kuka mukaan tulisi.

siivota pitäisi, mutta laiskuus pääsi yllättämään ( otti niskalenkin, pentele sentään) joten en ole saanut aikaiseksi kuin juustomakaronivuoan...huomenna sitten on vuorossa lattioiden pesu ja kuuraus=).

pitäisi varmaan vielä piipahtaa kaupassa hakemassa jotain narskuteltavaa illaksi kun big brother alkaa...tunnustan olen big brother-addikti=D...muista tosi teevee sarjoista en niinkään välitä mutta tämä vei jo brittiversiolla mennessään=).sen jälkeen pääsen kattomaan oopperan kummitusta ( lainasin dvd:n itseni iloksi kerrankin=)...) ja suunnittelin nukahtavani tvn ääreen=).ihanaa kun saa kerrankin olla tekemättä yhtään mitään järkevää tai muita hyödyttävää. tällaisia päiviä on ihan liian vähän. Vaikkapa itseppä itselleni ohjelmaa ja tapahtumaa haalin joten ei saisi valittaa=).

eikun kauppaan mars...kuulen jo juustisnaksu pussien kuorossa kirkuvan nimeäni=D

Kirjoitettaessa soi jean S:n kesän lapsi=) (mä oooon, aaaa villi luonteeni oooon=)...)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus