lepopäivä

  • kulkurikisuli

varsinainen lekottelupäivä. Vaikka heräsin aamulla ensimmäisen kerran jo kahdeksalta, tuli pätkittäin torkuttua puoleenpäivään kun hempukka katseli piirrettyjä ja videoita.Sen verran sain reippautta kerättyä, että pesin pyykit ja lähdettiin leikkipuistoon. Paluumatkalla tehtiin sitten omalle pihalle lumikarhu, lukipupu ja lumietana. Miksi tyytyä tavanomaiseen lumiukkoon jos voi pyrkiä olemaan luova. Hempukkakin halusi, että kirjoitan paperille taiteilijan huone. Sitten se laittoi sen oman huoneen oveen ja viereen maalauksen.Itsetietoinen neito tuo mun lapsukaiseni.

uolevi sitten tuli käymään ja toi mulle paidan mikä sillä oli ollut lainassa.Samalla sain sitten lainaksi kirjan (jee, lukemista huomiseksi työillaksi)ja dvd:n yhdestä paini-illasta, vaikka jäikin nyt auki oliko se winter war vai mikä keikka sitten lieneekään. No, sehän selviää vain katsomalla=).Mäkin sain annettua sille kaulaliinan jonka kutoilin sille jo viime vuonna.Näytti tykkäävän.

Fry laitteli viestiä.Se olisi eilen voinut tulla meille, mutta lähti sitten dokailemaan. Tänään en sitten jaksanut sitä meille pyytää, vaikka jotenkin tuntuu, että se olisi toivonut sitä.Ehkä kuvittelen...se näki eilen kamua, minä tänään omaani.Näemme sitten ensi viikolla jossain vaiheessa.oli se sentään toissayön viekussa, joten jaksanee jonkun päivän ilman muakin.

huomenna iltavuoroon, sit aamuun ja sitten taas kaksi päivää vapaata.Ah, huomenna muistaa täytyy ne tuskaliput....

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus