uusi näkökulma...

  • kulkurikisuli

...ja uusi suhtautuminen niin johan alkaa asiat sujua.näin yksinkertaista se sitten oli. Pakko ollut myöntää itselleen asioita joiden jo luuli olevan toisin, etteivät olekaan, vaikka miten kaikki muu elossa muuttuisi. Jotkut asiat näköjään ovat ikuisia. Toivoton tapaus olen ma.

karkauspäivä toi mukanaan 3 mekkokangasta (tulossa hamassa tulevaisuudessa) ja yhden myöntymisen.Olin varma että kamuseni kimble sanoo ei, mutta se ryökäle päättikin olla pirullinen ja sanoi kyllä!! häämatka suuntautuu kuulemma siperiaan...ainoa joka onnistui pääsemään kokonaan vastaamatta oli aina niin lipeväkielinen cae(mutta my dear, odotan vastausta edelleen, se ei vanhene=D ).

huomenna uolevi tuleepi käymään ja saan hitusen hierontaa. Meni viikolla selkä ihmekramppiin ja useempi yö meni nukkuessa vain oikealla kyljellä, koska vasemmalla kyljellä nukkuminen oli tuskaa.Vaikutti jo kylkilihaksiinkin niin että hengitys oli vaivalloista pari päivää. Ja nytkin sattuu kaulan (vas.puol.) lihaksiin jos nauraa.Pakko kai pitää parempaa huolta itsestä ja etenkin selästä.Uolevilta lunastan jossain vaiheessa sen mulle velkaa olevan kunnon selkähieronnan.hieroja kamusena on oikein oivaa=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus