missä on mun morkkis?

  • kulkurikisuli

luulisi olevan jossain piilossa. Normaalisti olisin itseinhon alhossa jos olisin jäänyt tällain duunista pois. nyt ei mitään...=/ siellä on kyllä ollut hoitsuja tänään yllin kyllin, mutta siltikin. ..

eilis-ilta oli kyllä aivan huippu=). mä sain uuden ihailijankin=)...yksi kundi joka on alkanut pyöriä tuolla on uskomaton vitsinkertoja...se suolsi eilen vitsiä vitsin perään. Sai nauraa masu kippuralla. se istui toisella pöydässä mutta kävi aina välillä meidän seurassa. vaihdettiin sitten baaria ja me lady O:n kanssa intouduttiin tanssilattialle asti. lopetettiin kun tuli hitaat ja yritin mennä istumaan kun joku tarraa kädestä ja vetää takas tanssilattialle. Vitsinikkari vei mut siis hitaille, ja ois halunnut pitää mut seurassaan senkin jälkeen, mutta mun sisäinen pikkupiru nosti päätään=)....aivan pokkana suutelin sitä huulilleja kirmasin sitten pois, eikä se ennättänyt napata mua=D. en ois sen mukaan kuitenkaan lähtenyt, joten suukko oli kavala teko...paha minä=).

mielessä on nyt pyörinyt se kundi jota viime vuonna tapailin ( ristitäänpä tämä vaikka KP:ksi, Kauniiksi pojaksi=)...). Jätin sen silloin väärinkäsityksen vuoksi, ja sekin selvisi vasta talvella. Nyt tapahtui jotain (mitä en kerro) ja näen sen niin uudella tapaa. Nyt olen ihastumisen kynnyksellä...en vain tiedä uskallanko astua sen rajan yli. Näen KP:n ehkä tänään, jos se jaksaa duunin jälkeen vielä valvoa. se oli mun viekussa yön ( otin sen meille kun sillä ois ollu pitkä himamatka), ja kaikki oli oikein siveellistä=). Suutelua lukuunottamatta...se vei tajunnan mennessään....aamulla se lähti töihin , enkä herännyt....

ei voi mitään, hämmentävä olo on ja se siitä. Nyt lähden suihkuun ja ulos ettei mene nukkumiseksi koko päivä.Taas kerran....

Kirjoitettaessa soi aeroshmithin crazy...

3 kommenttia

Caelestis

1.9.2006 19:58

Siis vietät iltaa kanssaan, houkuttelit perääsi, tanssit hitaita, annoit pusun ja SITTEN JUOKSIT POIS!? Ooh, kamala ihminen olet *nauraa*

Ulkona muuten paistaa aurinko, siellä on hankalaa saada suihkua. Tosin jos olet menossa ulos samassa asussa kuin suihkuun tavallisesti mennään, niin saat varautua tavallistakin suurempaan ihailijajoukkioon. Tai mistäs minä tiedän, jos vaikka tykkäät käydä suihkussa XXXXL-kokoinen juuttisäkki päälläsi, jolloin ulkona auringossa suihkuun meno (say what?!) onkin sitten jo ihan erinäköinen juttu. Tosin ainahan voi vastaan tulla myös sellaisia kinkyjä tyyppejä, jotka uivat iholle, jos henkilö käyttää juuttisäkkiä. Meitä on moneen junaan ja asemallekin jää.

Ehkä munkin pitäisi jäädä ja lopettaa tää hölöttäminen :-D
-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kulkurikisuli

2.9.2006 10:41

=D....kyllä juuttisäkki on mun juttu=D...ja kyllä mä olen kavala ihminen, oikea pahis=). mutta ei se jäänyt kärsimään, eilen se tanssitti jo mun kaveria=).

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus