muualla hyvä...

  • kulkurikisuli

...kotona paras=)...mieliala on taas nousujohteinen ja itsetutkiskelu on tuottanut tulosta=). Toissailtana (ke) tapasin yhden pojan, kun olin evakossa hetken karhulan paikallisessa yhdellä. Hyökkäsi jostain ja juteltiin hetken. Se pyyteli mua sen seuraksi seuraavanpäiväiseen yksityistilaisuuteen pokeriturnaukseen. no, enhän mä tietenkään mennyt, mutta se saattoi mut kuitenkin äipälle ja sain hyvänyönsuukon, mahottoman siveellisen ja kiltin=).siitä yhdestä suukosta tuli mahdottoman hyvä mieli...päätin alkaa yrittää rikkoa muureja ympäriltäni, ainakin yritän, joten taidan alkaa taas deittailun...

tämän kundin ( sanotaan vaikka herttajätkäksi sitä...=D...) näen ehkä joulun jälkeen jos piipahdan kotkassa omalla lomalla ennen 29pvän kuohuviinikokoontumista=).jos en , niin se aikoo tulla helsinkiin mua katsomaan=)...

kotona kuitenkin siis. Jo kampissa oli iloinen yllätys, kun odoteltiin taksia, niin oma rakas kunnia-isoveikkani tallustihe porvoon bussista terminaaliin. Kapsahdin kaulaan samontein=D...pitkästä aikaa nähtiin. Kesällä viimeksi näkyilty. Se kun asuu porvoossa. Nyt sovittiin että nähdään ensi vuoden alussa jossainvälissä.

Himamatkalla soitti ihan oma ja oikea isoveikka ja kun kurvaistiin pihamaalle oli veikka jo odottelemassa autossaan.se halusi välttämäti maksaa taksin (joululahjaksi) ja tuli sitten kurkkaamaan mun dvd-soitinta joka temppuilee.luulin että se taksimatka on mun joululahja, mutta isoveikka oli ostanut hempukalle pari dvd:tä ja mulle oli H&M 50eurosen arvoinen lahjakortti!!!ihana veikka=)...se totesi että dvd-soitin on käyttökelvoton ja lupasi tuoda mulle tänä iltana uuden!!!! ei voi olla yhtään noin ihanaa isoveikkaa kuin mulla!!!

jotenka mulla on monta syytä olla iloinen ja tyytyväinen. Ja tuntuu oikeasti ihmeen hyvältä palata kotiin=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus