hitsi vie...

  • kulkurikisuli

...kun vihdoin on saanut oman nupin kuntoon ja ajatukset järjestykseen iskee toinen onkelma ohimoon...ei niinkään henkinen vaan rahallinen...

postissa oli tullut lappu jossa todettiin että vuokra nousee maaliskuussa n.70 euroa. huh!!! se on aika paljon...nyt sitten joutuisin maksamaan 630euroa per kuukausi...eli yli puolet palkastani.kärvistää hitusen. tilanne ei ole tietenkään toivoton. Tässä mietin että mulla on muutama vaihtohto...
1.) muutan toiseen , halvempaan asuntoon (eli paskempaan ja varmaan epärauhallisempaan=/...)
2.)vaihdan parempipalkkaiseen duuniin, eli työpaikan vaihto
3.)teen vähintään kolme keikkayötä per lista, eli 1 ylimääräinen yövuoro per viikko ( eli vähemmän aikaa tytölle ja muutenkin vähemmän lepoa tai omaa aikaa)
4.) vaihdan kaupunkia, jolloin vuokra pienempi( oikeastaan ei ole vaihtoehto)
5.)jään pois duunista ja heittäydyn sossuihmiseksi ( saisin enemmän rahaa kuin nyt jää käteen olemalla tekemättä mitään)
6.) teen pari yötä lisää per lista ja sovin exän kanssa jos se maksaisi edes hitusen enemmän elatusmaksua ( mitä en haluaisi, kun hempukka on siellä niin paljon, mutta hitto, sillä on puolet parempipalkka kuin mulla...)

on se kyllä oikeasti paskahomma, että kaikki kustannukset nousee, mutta palkka ei. ja liitto hoitaa asiat huonosti. Hoitajat eivät tietenkään VOI lakkoilla...ja siitä on tehtya lakikin...Mutta!!! jos jokaikinen hoitaja suomessa menisi lakkoon, takaisin että suomi pysähtyisi. tarhat olisivat kiinni, vanhemmat pois duunista. Omaisten pitäisi ottaa vanhempansa ja muut iäkkäät sukulaiset hoteisiinsa, eli ei pääsyä duuniin. sairaaloissa voisi pitää pienen hätähoitsuvarannon, että hätäisimmät leikkaukset ja kriittisimmät potilaat voisi hoitaa...

aika raju mielipide, mutta jos jokainen hoitsu jäisi kotiin, ketä voisi saattaa oikeuden eteen? jokaisen hoitajan erikseen??? enpä usko...mua vaan ottaa niin helvetisti päähän, että teet tätä työtä, eikä saa edes sen vertaa palkkaa että tulisi toimeen. Arvostusta kuitenkin saa...ikävä kyllä arvostusta ei voi syödä, eikä pukea päälle, eikä sillä helvetissä saada laskuja maksettua.

hitto vieköön=)....

4 kommenttia

Niile

23.12.2006 01:35

"5.)jään pois duunista ja heittäydyn sossuihmiseksi ( saisin enemmän rahaa kuin nyt jää käteen olemalla tekemättä mitään)"

On nää systeemit kyllä vähintäänkin mielenkiintoisia täällä Suomessa. Valitettavasti.
Koitahan jaksaa.:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

23.12.2006 09:39

Koita löytää halvempi kämppä. Ei se välttämättä ole huonompi. Yleensähän vuokran korotus on voimassa kolmen-kuuden kuukauden päästä, joten aikaa pitäisi olla.

Toki sulla on vielä 7. mahdollisuus: löytää mies ja muuttaa sen kanssa yhteen, jolloin vuokra hyvinkin puolittuisi ja samalla jääkaapin täydennykseen menis vähemmän sun rahaa vaikka se ei puolittuis. ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kulkurikisuli

23.12.2006 17:02

tai hankin miehen joka ostaa mulle oman asunnon... =D
mä en halua muuttaa!!!! enkä halua heittäytyä sossupummiksikaan...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus