palsternakan viemää=D...

  • kulkurikisuli

...meillä oli duunissa tänään sadonkorjuu juhla. Sunnuntainahan on mikkelinpäivä, eli perinteisesti silloin on oltava sato korjattu. Duunikaveri oli eilen hakenut kaupasta jos jonkisorttista vihannesta ja juuresta ja pomo kävi vielä tänään hakemassa sipsejä, lihapulllia ja paria majoneesisalaattia. Ensin huseerasimme yhden duunikamusen kanssa kukkakaali, bataatti ja turnipsi vuorien keskellä yrittäen selvittää miten mikin tarjotaan (raakana, tuoreena, kokonaisena vai????) ja oltiin ihan pihalla...onneksi iltavuorolainen tuli aikaisemmin töihin ja otti ohjat käsiinsä...Meitä oli siis kolme ehtoista emäntää viipaloimassa, suikaloimassa, keittämässä ja paistamassa "satoamme", radio cityn tahdissa=).
mummot ja papat tykkäsivät kovasti ja me hoitsut myös...maistuvaa ja herkullista. Vaikka ne sipsit oisi voinut multa piilottaa sen ruokailun jälkeen, narskuttelin niitä sen verran että on vieläkin ähky=).

yöllä en saanut taaskaan nukuttua paljoa, ( en yleensä saa jos on aamuvuoro...) joten olen ollut ihan yliväsy tänään. Aamulla luin iltalehdestä horpparin joka tiedotti, että olen tänään laiskalla tuulella ja onnistun keplottelemaan itseni kaikesta raskaasta työstä...piti paikkansa=)...vaikka puuhaa on ollut, niin mitään hurjan raskasta ei ole ollut.

Se on hyvä sinänsä, koska olen ollut väsymyksen takia koko ajan naurun rajamailla ( ja rajan ylikin).

Aamupäivällä onnistuin telomaan varpaani kun itse onnistuin työntämään rullatuolin sen päältä=). Ja myöhemmin päivällä duunikamu vahingossa teki saman, mutta eri varpaille (sama jalka kuitenkin). Siinä vaiheessa mä tipahdin ja nauroin hysteerisesti nurkassa=D...se oli vain jotenkin niin koomista (omasta mielestä...duunikamujen mielestä mä olin koominen=)...). Lisäksi kompastuin vaatehuoltohuoneessa, märän lattian takia (naurua) ja kolautin kotimatkalla kyynerpääni junan ikkunaan (lisää naurua=D...). eli päivä on ollut tuskaisa mutta iloinen=)...

täytyy myöntää että kyllä jo nyt alkaa väsyttää, ja lupaan ainakin yrittää käydä ajoissa uinumaan tänään. Mutten vanno=). Huomenna on vapaailta, kun hempukka lähtee exälle viikonlopuksi ja lauantaina vasta iltavuoro ( huomenna aamu). Senkin voisi käyttää nukkumiseen...Ellen taas saa sisäisestä pirteydestä voimaa ja lähde ulos=). Itseasiassa voisin käydä keskustassa kiusaamassa mun entisessä olohuoneessa paikan omistajaa=). Muuanne en kai voisikaan mennä. Kerran satuin käymään kaverin kanssa painobaarissa ja kun seuraavan kerran menin tänne (ex-olkkariin) , omistaja kiukutteli että olen uskoton=D...nyt jos menen keskustaan saan "luvallisesti " käydä muualla vain yhdellä, sitten pitää mennä sinne=D*nauraa* miehet= outoja! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus