perjantai jo täällä taas...

  • kulkurikisuli

...enpäs tiedä vielä mitä tekisin illalla.

duunissa ollut rauhaisa päivä, äsken riistin vauvan (3kk) äitinsä sylistä ja kanniskelin puolisentuntia ympäriinsä=D...ex-duunikamu tuli tänne piipahtamaan ja oli ihan tyytyväinen kun sai senkin käsivarret hetken levähtää=).

Aamulla olin pirteähkö, mutta nyt alkaa taas haukotuttaa, kun ei ole yhtään menoa ja meininkiä (*koputtaa puuta* =)...) Töitten jälkeen pitää mennä himaseen pesemään koneellinen pyykkiä ja hitusen siivoilemaaan.Sitten en tiedä mitä teen...menenkö keskustaan, vai paikalliseen lukemaan kirjaa, vai jäänkö kotiin nukkumaan? tavallaan tekisi mieli tehdä kaikkia noita=)...

olen muutenmuitten blogeja lukiessani huomannut mitenmonet valittaa asiattomista yhteydenotoista ja törkeistä viesteistä...mä jostain kumman syystä en ole saanut moisia lainkaan=)...kaikki palaute on ollut oikein kohteliasta ja kilttiä ja positiivista=)...ja juupelis, ei tarvitse niitä törkeitä juttuja laittaakaan, ne lentää suoraan roskatunkiolle=D, oli vain pakko mainita=)...

ei hipskutta, kyllä on pakko lähteä takaovelle tupakkaselle että heräisi edes vähän *haukotus jälleen* + *venytys*!

2 kommenttia

Mepa

29.9.2006 14:30

heh joo, pidetään peukkuja ettei asiattomuuksia tuliskaan :) tänne cityyn kun mahtuu noita pipipäitä enemmänkin meidän "terveiden" sekaan :) joten sattuu ja tapahtuu kaikenlaista :) ja ainahan on se delete-nappi ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus