poliisien viemää...

  • kulkurikisuli

päivä alkoi taas lupaavasti...isoveikka tuli katsoimaan meseä, mutta ei saanut toimimaan sitä...isoveikka sitten heitti ensin meidät hempukan tarhalle. Sovittiin että se tulee viikonloppuna uudestaan katsomaan sitä mesen-kempelettä ( kyllä kempele...uusinta uutta oleva voimasana=D...). Se on aika tietokone nero mutta ei pahemmin tunne mac:iä joten joutunee konsultoimaan kaveriaan. Olin jo tarhan pihalla kun se soitti perään että olenkos mä töihin menossa ja lupasi heittää mut myyrmäkeen=).Ihana veli=)...

duunissa oli ensin ihan kivaa, mutta sitten yksi asukas löi mua (taas!!!!kolmas kerta jo...) olin vannonut sille että jos se vielä mua lyö, soitan poliisit...ja soitin. Ne piti sille puhuttelun, eivät voineet muutakaan, mutta ei ollut apua. oli ihan hirviö koko loppuillan.
himajunamatkan puhuin sitten kimblen kanssa ( ja rauhoituin henkisesti, oli rankka päivä=/...), ja sain kuulla että "salainen ihailijani" (inside vitsi) ja bilbo reppuli ovat hippaamassa helsingissä. Saapi nähdä jos kohta soittelisin niille=).
Mä en kuitenkaan hippaile tänään (enkä muutenkaan vähään aikaan), vaan hain hempukan tarhasta ja tultiin suoraan kotihin. nyt hempukka vetää lettua nassukkaan ja kohta sitten koittaa taas iltasatuaika. ja SITTEN...kun saan hempukan nukkumaan niin odotan innolla että pääsen jatkamaan mun tämänhetkistä maalausprojektia. Eilen tein kolme tuntia pikkutarkkaa (millin tarkkuudella piti tulla oikeat mittasuhteet) ja tänään kävin ostamassa lisää paperia ja taas uudet värit=). ja tietysti kehyksen=)...tohon menee vielä monta tuntia työtä, mutta en muista milloin olisin viimeksi näin innostunut jostain työstä=).

seuraava duunipäivä on vasta tiistaina joten edessä kolme päivää hermo ja fyysistä-lepoa; hihhei=D!!!!

3 kommenttia

Caelestis

23.9.2006 09:28

Aika vauhdikasta sen asukkaan kanssa. Vaan loistojuttu, että seisoit sanojesi takana! Mutta nauti nyt vapaasta, maalaamisesta ja ennen kaikkea hempukan seurasta :-D
-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tuomas

26.9.2006 01:03

heh, et muuten koskaan ikipäivänä usko mistä olen kotoisin ja missä olen viettänyt nuoruusvuoteni. kyllä, kyseinen kirosanapaikkakunta on oikea vastaus :D hehe, elämä on täynnä kummallisia yhteensattumia..

Yhä maltillisesti odottaen että mese toimii.. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus