sunnuntaipäivän huumaa=)

  • kulkurikisuli

olipa kummallinen ilta eilen. Menin paikalliseen tuoremehulle ja olin ostanut neito koalalle matkalta kortin ja jääkaappimagneetin illan piristykseksi. Se ilahtui suuresti. Sillä oli hirmu kiireinen duuni-ilta, mutta se kaappasi mut silti ulos tupakalle ja paasasi siitä miten ihmeellistä on kun kaikki kundit käyvät kuumina=)....Ja saman jouduin huomaamaan itsekin...kaikki kundit olivat ylikiimaisia!!!!Herranjestas!!!!!!Vihjailua, suoraa puhetta, haleja, poskipusuja jne...oltiin neito O:n kanssa ihan pulassa. Mä yritin kovasti piiloutua ristikkolehteni taa, mutta turhaan...olikohan täysikuu vai mikä????

Tänään heräilin ajoissa ja kävin kuntiksella rääkkäämässä itteäni. Huomenna olen kai rampa ja invalidi, koska tein liikaa toistoja , liian painavilla painoilla=). Mulla ei näköjään ole hajuakaan siitä mitä tarkoittaa sana kohtuus=)...Tämä pätee kaikilla eloni alueilla...ihan selvästi=D.esim. joko täysi seksilakko (kuten nytkin) tai sittenpakko saada koko ajan=D....joko olen lähes kokonaan syömäti tai sitten syön koko ajan...joko teen duunia hampaat irvessä tai otan liiankin rauhallisesti=)...onkelmat ,nää onkelmat...=)

töissä ollaan ja viihdytään ja kokkaillaan. kohta menen pyöräyttämään asukkaille (omat mummoiseni) läppärivoileivät. Tiistaina saan uuden koneeni ja sitten voin taas himassa iloiten näpytellä, eikä mene duuniaikaa hukkaan=). AINIIN!!!!kauppatilaus täytyypi tehdä!!!iiksis...töihin=)...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus