hihheijaa!!!

  • kulkurikisuli

jesh!!! mä saan uuden tietokoneen=)!!!!! Isoveikka soitteli...se on ostanut huuto. netistä mulle uuden koneen, jossa on kaikki valmiina. Pitää vain seinään tökätä. Vain 150 euroa=). Veikka oli myös viisaana kundina soiellut isukille ja sopinut sen kanssa, että isukki maksaa sen mun koneen!!! Miten ihana veli, miten ihana isukki=).

Eilen hempukka lähti exälle viikonlopuksi ja mulla oli vapaa-ilta. Menin , ylläri, paikalliseen. Tuoremehulle tietty...vielä kaksi viikkoa alkomahoolilakkoaa edessä=). Siellä meidän baarimikkomme Ihananinen J. kysyi mitä mieltä olen artikkelista jonka oli nähnyt jossain ...eli mitä mieltä olen, pitäisikö asenneongelmaiset ihmiset steriloida? No, kuka meistä voi oikeasti sanoa kirkkain kasvoin ettei ole koskaan ollut asenneongelmainen , esim edes 5 minuuttia...mäkin olen aina välillä=). Joten enemminkin ihmiset jotka kuvittelevat olevansa parempia ja viisaampia kuin muut ja aina oikeasssa pitäisi enemminkin steriloida, koska juuri sellaiset ihmiset ovat vaarallisia yhteiskunnalle ja mahdottoman ärsyttäviä yleensäkin=).

ja ylläri, meidän entinen vakkarimme (kundi joka kävi usein mutta muutti kallioon, jonka jälkeen sitä harvoin näkynyt) teppis, oli paikalla. Sain muistutettua sille vedostamme....kundi on varsinainen naistenmies, aina uusi nainen kierroksessa (ennätys sillä taitaa olla 7 eri naista viikossa). Se yritti vängällä puolitoista vuotta meikäläisen housuihin, siinä onnistumatta=). Ja vuosi sitten (14.9.05) se halusi lyödä vetoa 400eurosta, että se saa multa seksiä vuoden sisällä...sain sen suostuteltua satasen vetoon (minä en halua riistää ketään=D...). Ja tietenkään se ei ole onnistunut missionissaan. Ensinnäkin, naistenmiehet ei kiinnosta mua, en halua tauteja, enkä muutenkaan mihinkään mustaan muistikirjaan. En ole sulka kenenkään hatussa=).Nyt muistutin sitä, että se on mulle satasen auki, joten odottelen maksua. Se lupasi maksaa parin illan tipeistä...saa nähdä=).

niin , tässä muuten on kaksi päivää menneet mukavasti himassa, hempukan ja killen seurana. levännyt olen ja hymyssä suu=)...

äsken sain viestin yhdeltä kundilta (jonka olen aikaisemminkin joskus maininnut)joka on ollut useamman kuukauden kiinnostunut musta. Vängännyt jo useamman kuukauden rehveille mun kanssa, mutta aina menneet aikataulut ristiin. Tämä ei siis nettituttu vaan ihan livenä näkyilty. Nyt se kysyi haittaako mua että se on kiinnostunut musta ...hmmm...enhän mä voi keneltäkään sitä kieltää. Eikös se ole jokamiehen oikeus olla kiinostunut siitä kenestä haluaa=). Vaikka, en kyllä ole siitä kiinnostunut. Ja se tietää sen...
olen kiinnostunut ihan toisesta*wirn*=D naurava kulkuri olen ma=)...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus