työn raskaan raataja...

  • kulkurikisuli

...ilmoittautuu=)...paluu työn pariin kävi suht kevyesti, mutta touhuten=). Onneksi on kiva duunikamu iltavuorossa mun kanssain ja ollaan saatu hyvää jälkeä=)(jos näin voi sanoa=)...siinä sivussa ollaan taas höpisty omiamme ja nauraa räkättänet kuin rastaat iltapuhteella...=D

toinen duunikaveri oli tuonut mulle pari torey haydenin kirjaa, joten pääsen jo himajunamatkalla lukemaan. Käyn kyllä matkalla kurkistamassa onko lady koala töissä ja nollaamassa päivän.
mieli on jo parempi, (ihan kuin mua vois pitkäksi aikaa masentaa mikään=)...) vaikka vielä on parantamisen varaa (ihan hitusen=)...). hyvään tuuleen on auttanut myös "uusi doctor phil" =D (kyllä sinä ketku tiedät kenestä puhun=D...).
Ja onko mitään vaivaa johon ei nauru auttaisi?

pomo ei ollut tänään töissä, joten juttelemme huomenna. Soitin tänään yhteen vanhainkotiin ja kyselin millainen paikka se on...toivoivat että hakisin sinne (kun kerroin työkokemuksesta. Niin monenlaisissa paikoissa ollut töissä että osaa vähän kaikkea , vähän kaikesta=).)...mutta kahtoo nyt...tätä yhtä asiaa lukuunottamatta pidän duunipaikastani enemmän kuin muista paikoista jossa olen ollut...(sori vaan poutiksen tytöt=)...)mutta pitänee miettiä asiaa.

Otin kotoa mukaan jotain pari viikkoa sitten, neiti koalalta saadun halikortin=). " halicard paranee vanhetessaan...Hali joka kolmas tunti, niin pääset turhautumisesta, ahdistuksesta, pölhötiloista ja muista probleemoista. Graduhali auttaa aina. Tenttihali ennen ja jälkeen lohduttaa. Vappuhali estää kaatumasta. Halin voi päästää vapaana luontoon. Jokainen hali on ekoteko." lukee takapuolella...etupuolella taas: "halaus tai pari tämän kortin haltijalle"...ja miksi mulla on kortti mukana? noh, mulla on halipula=D...ja aion saada tänään ison kimpun haleja=)...ensin halaan poken, sitten baarimikot tai maijat ja sitten aloitan halimaan kantiksia=D...

huomenna olen sitten taas normaali pirtsakka ja iloinen itseni=)...hali auttaa aina, myös tiistaina=)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus