=(

  • kulkurikisuli

jaahas...ei se mun kaveri sitten tullutkaan. Eikä itse ilmoittanutkaan ettei tule, jouduin itse kyselemään kun ei kuulunut...noh, minkäs sille voi. Heitin äsken tekemäni lämpimät voileivät roskiin, mulla nimittäin ei jostain syystä ole yhtään ruokahalua.
nyt saisin satikutia hipsukalta (yksi pilispojista), en nimittäin ole syönyt tänään vielä mitään, ja se on ottanut sydämen asiakseen mun syömisen. joka kerta kun nähdään se kysyy olenko syönyt sinä päivänä=)... ruokahalu kun katosi noin kuukausi( tai jotain) sitten ja aika huonosti on mennyt alas. Olen laihtunut jo 5 kiloa. ei silti huolta, vielä on periaatteessa varaa laihtua toiset 5kg, sen jälkeen pitänee itsekin huolestua.

En tiedä olenko mä nyt niuho, mutta en todellakaan tykkää jos mulle tehdään oharit. Teki sen kuka vaan. Nyt on vaan paha mieli...

Se mun maalaus projekti jota tällä viikolla tein oli ajateltu lahjaksi tälle tyypille, kiitokseksi selkähieronnasta viime viikolla. Olin ajatellut antaa sen tänään. Nyt en tiedä mitä sillä tekisin. Heittäisinkö roskiin, vai säilyttäisinkö (mutta kun se ei ole itselle tehty...)?
ihminen on outo kun jaksaa nähdä vaivaa, ja siksi...niin miksi, miksi ihmeessä mä niin tein? koska olen kiltti? juuri nyt musta tuntuu että kiltteys on yliarvostettua. koska musta on kivaa ilahduttaa kavereita? jaa, enhän mä sitä kuitenkaan kauhean hyvin tunne..
siksi että olen mahdottoman tyhmä? kyllä se sen täytyy olla=)...

ainakin muistan ensi kerralla kun joskus kutsun jonkun käymään ettei pidä panostaa siihen liikaa. Jos ei ihminen ilmaannu paikalle, ei mene rahaa ja aikaa hukkaan....
mutta tätäpä tämä elämä on...tämän purkauksen jälkeen tuntuu jo paljon paremmalta=)...

Kirjoitettaessa soi ismo alanko pisaroi....

2 kommenttia

Caelestis

25.9.2006 22:01

Ei ole tyhmyyttä tuo sun toimintasi - toisten oma moka, jos käyttäytyvät ikävästi. Ole kiltti jatkossakin, kuules kisuli :)

Ja mitä siihen panostukseen tulee: älä menetä luottamusta ihmisiin. Jos joku tekee oharit, niin ei se kumminkaan tarkoita että kaikki tekee. Ja tiedän että tiedät - pitää saada välillä purnata. Ihan vapaasti :D

Kivaa iltaa enikeis!
-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus