indiemode

Indiemoden City-koti. Varsinainen blogi löytyy osoitteesta http://indiemode.blogspot.fi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2014.
Seuraava



Väistämätön loppu  1

Flow Festivalillakin viime kesänä toista kertaa esiintyneeltä Röyksoppilta ilmestyi viides albumi The Inevitable End. Levyn linja on ehkä hieman enemmän hajallaan entiseen verrattuna, mutta millään muotoa se ei taaskaan jätä kylmäksi.

Mm. enemmän turinointia sekä linkkejä Spotifyyn ja YouTubeen löytyy täältä!


Pasta homma  1

Pasta on ollu mulle selvästikin tän syksyn juttu. Sitä on tullut kulutettua suuria määriä, niin tuore- kuin kuivapastanakin, ja liha- kuin vegelisukkeilla.

Eilen kokkailin hitaasti tomaatti-valkoviinikastikkeen ite tehdyille lihapullille, ja ruokaa riitti kolmeen annokseen niin eiliselle kuin tällekin päivälle töihin evääksi.

Lue lisää blogista.



Betonin lumoissa  1

Viimeisin kirjahankintani, Frédéric Chaubinin Cosmic Communist Constructions Photographed saapui viikko sitten.

Ranskalaisvalokuvaaja on kiersi entisiä neuvostomaita vuosien ajan, ja tallensi filmille toinen toistaan mahtipontisempia ja erikoislaatuisempia betoniarkkitehtuurin helmiä. Näistä kuvista on kasattu kirja, jossa on 90 eri kohdetta ja yli 300 sivua katseltavaa.

Äärimmäisen mielenkiintoinen kaikille arkkitehtuurin ystäville. Tarkemmin tästä, ja omista intresseistäni asiaan liittyen juttua blogin puolella.


Bout of Thrones  1

Lauantaina Tampereella pelataan rollerderbyn Suomi Cupin finaalit.

Turnaukseen osallistuvat runkosarjan neljä parasta joukkuetta. Runkosarjan ensimmäiseksi sijoittunut Helsinki Roller Derby kohtaa päivän ensimmäisessä ottelussa runkosarjan neljänneksi sijoittuneen Dirty River Roller Grrrlsin Turusta. Toisessa ottelussa toisistaan mittaa ottavat runkosarjan kakkonen Kallio Rolling Rainbow ja kolmonen Tampere Roller Derby. Otteluiden voittajat etenevät finaaliin ja häviäjät pronssiotteluun. Kaikki neljä ottelua pelataan peräkkäin.

Blogissa enemmän asiasta.



Otan koko show'n, oli mitä vaan  1

Suomen yksi kovimmista, ellei kovin livebändi PMMP lopetti viime vuonna. Viimeisistä keikoista Helsingin jäähallissa tehtiin keikkataltiointi ja se on nyt viittä vaille julkaisua valmis.

Itse tilasin CDON.comista bundlena sekä Blu-rayn, että Aku-Axel Muukan Koko Show -kirjan, jossa on upeita keikkakuvia bändin matkan varrelta koottuna yksiin kansiin. Koska levy ilmestyy vasta parin viikon päästä, tuli kirja ennakkotoimituksena. Pohdintoja siitä blogin puolella.

Seuraava