Tässäkö MM-futiksen komeimmat tuuletukset?


  • Tuomari

KYSYMYS: On tullut tässä kisojen aikana taas nähtyä jos minkälaista tuuletusta. Eikö tuo kolumbialaisten harrastama elvistely voitaisi jollain kitkeä kuningaspelistä?

VASTAUS: 

Tuulettava pelaaja saa varoituksen, jos hän kiipeää katsomorakenteisiin, riisuu pelipaitansa tai peittää päänsä. Tämän tulkinnan mukaan Klaas-Jan Huntelaar olisi voinut saada kortin komeasta tuuletuksestaan Meksikoa vastaan. Koreografioita tai kentältä poistumisia ei katsota hyvällä, vaikkei niistä korttia useimmiten annetakaan. Kolumbialaisten touhua voitaisiin toki suitsia mutta se olisi näiden karnevaalien hengen vastaista.

Provosoiva tuulettaminen on toinen asia. Viimeisellä kaudellaan Boca Juniorsissa Carlos Tevez ajettiin ulos Copa Libertadoresin välierien toisessa osaottelussa, kun hän esitti River Platen fanien edessä kanatanssia. Nicolas Anelkan quenelle-tuuletus on omanlaisensa farssi ja Kreikkalainen Giorgos Katidis sai reilu vuosi sitten elinikäisen kilpailukiellon Kreikan maajoukkueisiin natsitervehdyksen vuoksi.

Tässä Tuomarin hyväksymien MM-futistuuletusten Top3.

3. Julius Aghahowan maali jäi Nigerian ainoaksi vuoden 2002 MM-kisoissa, joten sitä sopikin tuulettaa.

2. Kreikkaa vastaan tehtiin 1994 MM-kisoissa kymmenen maalia. Tässä yksi niistä. Ja Finidi Georgen eläimellinen tuuletus päälle.

1.Tunne puhuttelee Tuomaria. Marco Tardellin maailmanmestaruuden ratkaissut maali vuodelta 1982 ja tuuletus sen mukaan.

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi