Löytyykö Suomen paras thai-ravintola Espoosta? Konseptiaan muuttanutta Taste of Thailandia ylistetään laajalti

Illallispaikasta cloud kitcheniksi muuntautunut ravintola hurmaa thaimaalaisilla makuelämyksillä.

Kuva: Taste of Thailand
  • Mikä: Thaimaalainen ravintola
  • Missä: Espoontori & Sello
  • Mitä nyt: Espoontorin toimipiste mukana SYÖ!-viikoilla

Korona-vuodet aiheuttivat monelle yrittäjälle haasteita - niin myös thaimaalaista ruokaa tarjoavalle Taste of Thailandille. Ravintoloitsijat Mika Lahdelma ja Raviwan Rittichim eivät kuitenkaan jääneet tuleen makaamaan, vaan päättivät muuttaa suosikkiravintolan konseptia kertaheitolla.

Kivenlahdessa toiminut thai-ravintola sai sulkea ovensa ja toiminta keskitettiin kahteen, pääasiassa take awayta myyvään toimipisteeseen.

“Taste of Thailand on muuntautunut korona aikana ja toimii nyt ennemminkin cloud kitchenin tapaan kuin täydellistä illalliskokemusta tarjoavana thai-ravintolana. Toimimme nyt kahden baaritoimintaan keskittyneen ravintolan keittiössä.”

Asiakkaat kehuvat Taste of Thailandin ruokia kaupungin - ja jopa Suomen parhaiksi.
Asiakkaat kehuvat Taste of Thailandin ruokia kaupungin - ja jopa Suomen parhaiksi. Kuva: Taste of Thailand

Taste of Thailand toimii tällä hetkellä T.O.T Bar & Kitchen nimellä Espoon keskuksessa sekä 4Chiefs Saloonin yhteydessä Leppävaaran Sellossa. 

“Arviomme mukaan 90 prosenttia asiakkaistamme ei ole koskaan vieraillut ravintoloissamme, vaikka tarjoammekin vielä mahdollisuuden syödä myös paikan päällä”, ravintoloitsijat lisäävät.

“Ehdoton hittituotteemme”

Vaikka Taste of Thailand tarjoaakin tällä hetkellä asiakkailleen annoksiaan pääasiassa take awayna tai kotiinkuljetuksella, ruoan laatu on ja pysyy korkealla. Taste of Thailandissa panostetaan toden teolla ruoan makuun ja raaka-aineisiin, mikä sekä näkyy että maistuu valmiissa annoksissa.

“Viikoittain saamme palautetta että olemme pääkaupunkiseudun, ellei Suomen paras thai-ravintola. Samoin asiakkaiden mielestä olemme suomen tulisinta thai-ruokaa tekevä ravintola.”

Taste of Thailand panostaa ruokien makuun ja laatuun.
Taste of Thailand panostaa ruokien makuun ja laatuun. Kuva: Taste of Thailand

Ravintoloissa suositaan kotimaisia raaka-aineita, ja kana, possu ja nauta ovat aina suomalaista alkuperää. Myös kotimaiset sesongin kasvikset pääsevät tässä ravintolassa asiakkaiden lautasille.

Vaikka kaikki ravintolan annokset ovat taatusti herkullisia, yksi tuote on ylitse muiden.

“Itse tekemämme kevätkääryleet ovat ehdoton hittituotteemme.”

Paikalliset juomat kruunaavat makuelämyksen

Nyt kannattaa lähteä kokemaan aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä, sillä Taste of Thailandin Espoontorin toimipiste on mukana käynnissä olevilla SYÖ!-viikoilla. Kampanjan ajan ravintola tarjoaa edulliseen 12 euron hintaan kolmea maukasta annosta; Red Curry -kanaa, Pad Kra Pao -wokkia ja Som Tam -papaijasalaattia.

Hyvä ruoka maistuu aina parhaalta sopivan juoman kanssa nautittuna. Mitä juomia ravintoloitsijat suosittelevat maistamaan SYÖ!-annosten kanssa?

“Suosimme paikallista, ja suosittelemmekin paikallisen Espoon oma panimon oluita ruokien kanssa nautittavaksi. Tulisen ruuan kanssa parhaiten toimii perinteinen lager olut.”

Thairuoan kanssa maistuu paikallinen olut.
Thairuoan kanssa maistuu paikallinen olut. Kuva: Taste of Thailand

Näiden kampanja-annosten lisäksi ravintoloitsijat suosittelevat ehdottomasti testaamaan tulista Laab Muu -salaattia, jonka huumaava mintun ja korianterin tuoksu vie syöjänsä suoraan Thaiman ruokakojuille.

SYÖ!-viikot ovat käynnissä aina 1.9. Saakka. Katso kaikki mukana olevat yli 120 ravintolaa kampanja-annoksineen SYÖ!-sivuilta täältä.

 

2 kommenttia

houstonc525

31.8.2022 07:13

After answering a few questions about your recent visit to Walmart Canada, you’ll be given the chance to recognize any individual employees and share any comments or feedback you have in the Walmart Canada Survey.
https://onlinesurvey.onl/walmart-canada-survey/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi