MasterChef-finalisti Dani Hänninen paljastaa suosikkinsa - nämä ravintolat ovat ylitse muiden: "Uskomaton"

Keittiömestari listaa suosikkinsa ja vinkkaa, mihin ravintoloihin sinunkin kannattaisi lähteä syömään.

Kokki, keittiömestari ja yrittäjä Dani Hänninen nousi koko kansan tietoisuuteen vuoden 2020 MasterChef -ohjelmasta, jossa mies kokkasi itsensä finaalikaksikkoon.

Ravintola-alan huippuammattilainen paljastaa nyt Cityn lukijoille suosikkinsa Helsingin ravintolatarjonnasta ja vinkkaa, mistä löytyvät kaupungin parhaimmat ruokapaikat.

Tutustu, tutki ja kysy rohkeasti

Helsinki on täynnä hyviä ravintoloita, ja mukavaa illanviettopaikkaa etsivä voikin joutua vaikean valinnan eteen; mihin sitä oikein menisi syömään. Ennen ravintolaan lähtemistä Hänninen suosittelee tutustumaan alueeseen ja sen tarjontaan - menuja ja viinilistoja unohtamatta. Myös henkilökunnalta kannattaa kysyä rohkeasti suosituksia.

“Itse monesti valitsen ravintolan niin, että katson myös alueella olevat muut ravintolat, jossa haluan käydä. Ensimmäisessä paikassa otetaan jotain listalta, pullo viiniä ja sen jälkeen vaihdetaan paikkaa ja tehdään sama - tai syödään vaikka pitkä menu”, Hänninen vinkkaa.

LUE MYÖS: Kotimaan ravintolahelmet: 30 lyömätöntä ruokapaikkaa - koe nämä kesälomareissullasi!

Yhdeksi erinomaiseksi ruokakohteeksi Hänninen mainitsee Helsingin Kallion.

“Kallio on hyvässä nousussa ravintoloiden saralla ja kirjo on laaja - jokaiselle jotakin ja se on suunta, josta itse pidän.”

Hyvien ravintoloiden lisääntymisen lisäksi parasta ravintolakulttuurin kehittymisessä Hännisen mukaan ollut huomata turhan pönötyksen jääneen unholaan; ravintoloihin on nykyisin helppo mennä ja palvelun laatu on ensiluokkaista.

Dani Hännisen TOP3

The Bull & The Firm

The Bull & The Firm on omien sanojensa mukaan baari, josta saa kaikkea; rakkaudella valmistettua ruokaa, cocktaileja ja huolella valittuja viinejä. Tämä paikkansa Helsingin ravintolaskenessä vakiinnuttanut ravintola on yksi Hännisen ehdottomista kantapaikoista.

Kuva: The Bull& The Firm

“Heittämällä aidoin ravintola Helsingin Kallion alueella. Ei turhaa kikkailua vaan aidosti hyvää ruokaa, palvelua ja erinomaisia cocktaileja - unohtamatta huippu natuviinejä”, kokki perustelee.

Ravintola Grön

Usealla tittelillä palkittu Grön on Hännisen mukaan upea tähtiravintola, jonka äärettömän nousujohteinen linja on säilynyt vuodesta toiseen. Tämä on ravintola, jossa pitää syödä joka kerta pitkän kaavan mukaan.

Kuva: Grön

“Joka kerta löytyy jotain yllätyksellistä ja uutta!”

Young Hearts

Master Chef 2020 -finaalin vieneen Patrik Lindströmin ravintola Young Hearts on Hännisen sanoin pieni kortteliravintola, jossa asiat tehdään lähtökohtaisesti oikein. Tässä ravintolassa kaiki palaset ovat kohdillaan.

Kuva: Young Hearts

“Uskomaton töölöläinen, jossa tehdään upeaa ja sielukasta ruokaa ja jokainen annos vangitsee herkullisuudellaan”, kokki ylistää.

Lue myös nämä aiemmin juttusarjassa ilmestyneet artikkelit:

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi