Stockan kattoterassi laajenee – terassipaikkoja jo kolmessa tasossa

Stockmann Roofin terassin kymppikerrokseen nousee laajennuksen myötä uusi baari ja DJ-piste.

Stockmann Roofissa on asiakaspaikkoja kolmessa kerroksessa.
Stockmann Roofissa on asiakaspaikkoja kolmessa kerroksessa. Kuva: Royal Ravintolat / Stockmann Roof by Teatteri

Viime kesänä avattu Stockmann Roof by Teatteri laajenee tavaratalon 10. kerrokseen. Laajennus tuplaa terassin avoimen terassialueen asiakaspaikat ja tarjoaa komeat näkymät Esplanadin puiston ja Erottajan kattojen ylle.

Aiemmin Stockmannin 8. ja 9. kerroksissa toiminut terassi saa kymppikerrokseen oman baarin sekä DJ-pisteen. Katolle tulee myös istutuksia, kuten oma minttutarha.

”Asiakaspaikkojen ohella lisäämme myös palvelua, sillä viime kesästä oppineena Hanko Sushin paikan päällä valmistetut annokset tarjoillaan pöytiin nyt myös lounaalla. Koska naapurustossa ei ole asukkaita, voi DJ soittaa Stockmannin katolla viikonloppuisin puolille öin”, sanoo Stockan kattoterassia pyörittävän Ravintola Teatterin ravintolatoimenjohtaja Pekka Tyynilä.

Terassille on oma sisäänkäyntinsä Pohjois-Esplanadilla, joten sitä pidetään auki myös tavaratalon aukioloaikojen ulkopuolella.

Juomatarjonnassa on huomioitu viime vuosien kesähitti roseeviini, jota on tarjolla kolmea sorttia. Mojitoihin mintut saadaan omasta minttutarhasta ja valikoimassa on myös kesäisiä spritzereitä.

Stockan alakerran ravintolat saivat täydennystä jo aiemmin, kun Hanko Sushi Bar, salaatteihin ja voileipiin erikoistunut Oh La Laa sekä mezebaari Comptoir Farouge avasivat ovensa huhtikuussa. Kattoterassin laajennus parantaa Stockan ravintolatarjontaa entisestään.

Lue myös: Stockmannille kolme uutta ravintolaa: Sushia, salaatteja ja libanonilaista
 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi