Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Edellinen

Hyvät ja huonot uutiset  2

Hyvät uutiset ensin: Vasemman näköelimen toimintakyky palautunut jonkin verran. Oikean puolimmaisen näkökyky edelleen hyvä. Paine pysynyt lääkityksellä matalana. Iskias helpottaa.
Huonot uutiset: Vasemmankin näköelimen lääkitys aloitettu. Paine taas kasvussa. Kontrolliaikojen välit tihenevät.



Hautajaiset  9

Saatin veljeni iäisyyteen. Eturivissä istuivat vain hänen kaksi tytärtään ja leski. Takana kourallinen ystäviä. Pieni ja hiljainen tilaisuus. Kaunis päivä oli, kimalteleva.

Ei mahda olla montaa läsnä omissa hautajaisissanikaan kun aika koittaa, mutta ei sen liene väliä.



Veteraanikeräyksistä ja muistakin keräyksistä  3

Hyvää tarkoittavalla asialla kerätään joka paikasta rahaa mistä vain saadaan. Näin se on kaikilla järjestöillä eikä ainoastaan veteraanien veljesliitoilla.
http://www.veteraaniheijastin.fi/
Ylioppilas lehti kertoo veljesliiton omaisuuden olevan sadan miljoonan. Joka vuosi keräykset tuottavat n. 15 miljoonaa. Lisäksi valtio maksaa veteraaneille jo kaiken. Ylioppilaslehti: "Valtion budjetista veteraanikuntoutukseen menee 200 miljoonaa vuodessa. Raha-automaattiyhdistyksen tuotosta käytetään 340 miljoonaa sotainvalidien laitosten käyttökustannuksiin".

Tuolla lisää asiasta:
http://tinyurl.com/Perintoa-Ei-Jateta

Säkit ovat pohjattomia ja "elämä on". Neuvoisin lahjoittamaan rahat varattomille reserviläisliitoille ettei tulisi taas aika jolloin ei taas ole muuta kuin vyö ja kokardi kun lähteä pitää. Toinen paikka minne voi lahjoittaa on pelastusarmeija; se armeija tosin ei tappele verissäpäin vaan he auttavat varattomia ja velkaantuneita.

terveisin,
sotaorvon ja evakon jälkeläinen, reserviläinen <<<


**tun Apina!  1

Toi **tun apina SPAMMAA mun sähöpostia! Tuo:
http://tinyurl.com/Marc-Pursely
Ja sillä ei ole mitään tekemistä tuon profiilisivuston kanssa vaan spammaa muualta, omalta palvelimeltaan/sivustoltaan. Mutta varoitus tuostakin perfspot (persepotti?) sivustosta että sieltä saa roskapaskapostia jos sinne omalla osolla kirjautuu.

Ja enhän se minä tehnyt tuota profiilia tuonne, enhän? =/
Marc kyl saa multa ilmaista sähöpostia koska niin rakastaa sitä!

EDIT:
Ja nyt se kumipää sai ansaitsemaansa seuraa:

Hello my dear friend,
Compliment of the season! My name is Santos Rebecca Reyes from Cebu in the Philippines. I am looking for a friend to keep true relationship, I pick special interest in your profile and i am interested in communicating with you for friendship. There is something unique i feel about you and i want to share this sense with you. I also want to use this medium to wish you the best of luck in all your endeavours. Please reply directly to my private email address for better communication. Thanks and remain blessed.

PLEASE REPLY TO MY EMAIL ADDRESS DIRECTLY: santbeca1@yahoo.com.ph

I will be anxiously and eagerly waiting to hear from you soonest through my private email address above.

Your Sincerely,
Mrs. Santos Rebecca Reyes.

*nauraa perseensä mäkeen, putoo penkiltä* ROFLMAO!!!



Pakolaisongelmia luvassa  2

http://tinyurl.com/Pakolaisongelma
Englannissa katoaa vuosittain tuhansia lapsia jäljettömiin. Selitys on tuo perheiden yhdistäminen mitä käytetään häikäilemättä väärin. Lapset lähetetään kotimaahansa mistä he palaavat eri nimisinä mukanaan uusia sukulaisia jne jne...
Suomi rakentaa ranskalaistyylistä köyhälistöä mutta ei valmistaudu tuleviin ongelmiin riittävästi. Tämä pieni kansakunta ja sen pienet resurssit eivät tule riittämään kauaa. Ajankohtakin on pahin mahdollinen, lama.
http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki


Issias?  1

Takajalka ei lähteä mukaan tahdo. Kipu on kauhea mutta se keskellä ole ei. Etenemään pääsee hän painamalla kipukohtaa lujaa. Sisso!!!
Jos hitsais vanteen mitä vois kiristää kipukohdasta tarpeen vaatiessa. Patentti. Morfiini ois kova sana kans, vai mitä Fran? =/

Lamaannuttava riivintä takajalkaa halvaannuttaa. Sumea keskittyminen vaikeuttaa korvien toimintaa. Tajuntaa ei ole paikallistettu. Morfiinia prkl!

Edellinen