Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2009.
Edellinen

En oo tuhlannu  1

Oon polkenu 300 hevosvoimaista kaupungissa.(normi japsit jäi imee tuttia) Se tuntui (vitun) hyvältä. Oon soittanu veljelleni ulkomaille parin tunnin puhelun. Se tuntui (vitun) oikealle. Oon juonu tölkkiolutta määriä. Se tuntui hyvältä. (maistui myös)

En ole ajanut satoja kilometrejä minnekään. En ole soittanut tuntemattomille diipadaapaa. En ole kaatanut olutta baarissa.

Olen taloudellinen.


Sarah  1

Sarah on 29v. nainen. Sarah asuu Ghanassa. Sarah oli luokkansa kaunein. Sarah on kaunis. Sarah on fiksu. Sarah puhuu moitteetonta englantia. Sarah ei ymmärrä länsimaista kulttuuria. Sarah on ulkona kuin savimaja kun puhun rockabilly musiikista. Sarah ei intä. Sarah kyselee. Sarah oppii nopeasti länsimaista, suomalaista kulttuuria. Sarah on sivistynyt. Sarah on ystäväni. Sarah on kaukainen ystäväni, joka ei ole uhka vaan ystäväni. Tykkään Sarahista vaikka Sarah ei ole rock.







Viemäri -blogi  1

Käteviä ovat jätealan ammattilaiset. Imu-auto porhalsi pihaan ysiltä. Määrätietoisesti mies työnsi moottoroidun vesikatetrin tukoksen alapuolelta sisään tien puolelta ja johan putki aukesi. Hommaan meni noin 10 minuuttia kun vekslasivat auton paikalle ja poistuivat.
Olo on helpottunut kuin olisi ummetuksesta päässyt.


Analyysi  2

Tai diagnoosi, mikälie. Mulla on hallitsematon raivo. Raivostun asioista mitkä tapahtuvat ja mistä ei normaalisti normi-ihminen ole millänsäkään. Toisaalta en taas raivostu asioista mistä normi-ihminen on valmis vetämään ranteensa auki.
Hullu mikä hullu.


Edellinen