Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.
Edellinen

Suomen väkiluku kasvaa ennätystahtia  2

"Tilastokeskuksen arvion mukaan Suomen väkiluku on vuodenvaihteessa 5325600.

Väkiluvun kasvu johtuu ennen kaikkea maahanmuutosta. Tilastokeskus arvioi Suomeen muuttaneen ulkomailta tänä vuonna 28 100 ihmistä, mikä on suurin määrä Suomen itsenäisyyden aikana. Suomesta arvioidaan muuttaneen pois 13600 ihmistä."
Uutinen:
http://tinyurl.com/Mamut-Lisaantyy

Kun kulttuuriin kuuluu lisääntyä kuin rotat rajattomasti, väkiluku räjähtää. Ensi vuonna väkiluku kasvaa taas enempi ja sitä seuraavana vieläkin enempi. Yksinkertaista matematiikkaa.


Blade Runner  4

Tuo iki-ihana scifi. Missasin tällä kertaa töllöstä, mutta on se VHS:llä tallessa. Siis näyttelijäsuorituksillaan muistoihini syöpynyt romanssi. Sean Young on nainen mieleeni roolissaan Rachelina <3.
Sitä en keksinyt kuinka eroaa final cut alkuperäisestä. Niissähän oli samanlaiset päätökset.


Rauhan päivä  3

Nimipäiväänsä viettää Rauha. Onnea Rauha! Onkohan Rauhat rauhallisia? Toivottavasti ainakin maitosellaiset löytyvät läsnä.

Ei saa pommittaa ennen uudenvuoden aattoa tai tuhma poliisisetä takavarikoi pomminne ja räpsäyttää sakon pikku kätöseenne. Ihan oikein luvattomille pommittajille.

Luvalliset pommittajat huom. muistakaa suojata näköelimenne ja sormet myös. Niitä on vaikea korjata tai korvata. Kaikista varoituksista huolimatta te dorkat räjäytätte molempia, tiedän, älyä ei ole riittänyt perinnöllisesti. =/

P.S
Jos koskette mun postilodjuun niin räjäytän perseenne taivas korkeelle.








Edellinen