Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.
Edellinen

Huomista en unohda  11

01/9/11. Näin NY:n tapahtumat suorana televisiosta. Pandoran lipas aukeni.

Tänään on sitten viimeinen city-päivä. Jos keksisi jotain muuta, vaikka Homma-foorumin. Politrukkien rahankäyttötavoista on aina hyvä keskustella sillä ovathan heidän käyttämänsä rahat meidän yhteisiä.
Ei mulla muuta.


Jaanalle  3

Säästöistäkö Jaana mainitsee? Paras säästö tulisi jos saisitte rikolliset sosiaalijohtajat ja Palmian johdon lukkojen taakse ja kunnolliset ihmiset tilalle.
Ensin sossun johtaja hommasi 72,000€ kalusteet. Nyt pisti Palmian porukka paremmaksi. Kalusteisiin upposi vaatimattomat 550,000 €. Molemmista on rikostutkinnat menossa. Että näin Helsingissä säästetään. Ihmisten mitta alkaa olla täysi noissa "säästötalkoissa".
http://www.iltalehti.fi/helsinki/2009082810153349_hi.shtml



Jännä  1

Jännää miten jotkut luulee blogin olevan henkilökohtainen päiväkirja minne voi tilittää ihan kaiken henkilökohtaisen vaikka kyseessä siis on tunteiden ja tuoksujen jakaminen kaikille. Sitten kun joku kommentoi merkintöjä, arvostelee, niin vedetään vihannespussi hengityselimiin.
Itse en tajua koko blogaamisen ideaa. Tuskin tulen koskaan tajuamaan. En silti ilkeäisi suuttua koko maailmalle jos inettiin jotain laittaisin ja sitä arvosteltaisiin. Varmaan olen jo sen tehnytkin... Oma syy.

Oli kruising ilta. Osallistujia oli noin 10 autokuntaa ainoastaan. Itse ajoin omaa taksiani, selvinpäin, heh, kuinkas muuten mutta taksilla kun ei selvinpäin ole tapana ajella mutta nyt on!




NORMAN!!!  1

"This is your mother! Only your mother truly loves you."

Elokuvan joissain kohtauksissa hihittelin hysteerisenä. Kauhuksi tarkoitettu oli muuttunut komediaksi. Kauheaa sekoilua talossa. (Psycho 2)
Voileipä oli tärkeä (viimeinen)!

Ahdistavaa paperista diipadaapaa laatikot piukkana. Joskus elintärkeää materiaalia, sellaista mitä ilman ei voinut elää, ainakaan lähettäjän/kirjoittajan mielestä; dokumenttia ja kirjettä ja nyt pelkkää oksettavaa roskaa. Vanhimmat vuodelta 1996. Nyt ne ovat levällään kyökissä pitkin ja poikin. Poltan koko roskan. Hyi yök.

Minulla on uusi ystävä. Hänen nimensä on Estrella (tähti på finska). Hän ei ole sipsipussi eikä pähkinöitä, ei. Hän on filippiinitär, sulotar. Aasialaisen näköinen, länsimaisen kulttuurin fiksu kasvatti. <3

P.S
Älkää menkö Ansaan! Onnea!



Edellinen