Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Edellinen

Kevään pienoisnäytelmä  4

Sain seurata hetken aikaa iloisten jyrsijöiden kevätpelehtelyä. Arvatenkin uros jahtasi naarasta mikä "vastusteli" ja karkaili. Yltyipä tuo pahansisuinen pitkäkorva jopa läimimään lajitoveriaan etukäpälillä korvillekin. Molemmat olivat takajaloillaan pystyssä pitkän aikaa ja nyrkkeilivät ja halasivat toisiaan. Taloa juoksivat ympäri kisaillen. Kyse oli suurikokoisista rusakoista. Kohta saamme, toivottavasti, pieniä pitkäkorvia vilistämään pihoille. Mitään haittaa nuo eivät ole vielä aiheuttaneet puutarhoissa.
Ikävää on että irtokissat pitävät rusakkokannan matalana.




En ryssä igen  2

Ryssä jos toinenkin tykkää vieläkin kiusata pienempäänsä. Ryssä puuttuu vieläkin meidän sisäisiin asioihin. Me provosoidumme ja liitymme NATOon uhastakin. Ei ole Siperia opettanut itseänsä. Ihmeen sotaisa naapuri. Tämän takia me reserviläiset olemme olemassa. Me tarvitsemme vain uudempia työkaluja ettei taas tarvitse lähteä pelkässä vyössä ja kokardi otsassa.



Lisää pakolaisia  3

Halla-ahon blogista:

Arviot tänä vuonna saapuvien turvapaikanhakijoiden määrästä ovat kohonneet jo kymmeneen tuhanteen. Ei ole mitään syytä, miksi tahti hiipuisi tulevina vuosina. Uuden ulkomaalaislain myötä ketään ei voida palauttaa, ja kun perheenyhdistäminen otetaan huomioon, pääsemme jatkossa 30-40 tuhanteen humanitaariseen muuttajaan vuodessa.

Keksitkö sinä laskutavan, jolla edellisestä lauseesta saadaan epätosi? Ellet, uskotko, että Suomen julkinen talous ja suomalainen yhteiskunta kestävät tällaisen kehityksen? Onko "niitä" edelleen mielestäsi mitättömän vähän? Pelkästään Helsingin Punavuoren uuden vastaanottokeskuksen arvioidut käyttömenot tälle vuodelle ovat 5 000 000 euroa. Entä sitten, kun keskuksia on kautta Suomen 40 tai 50?

Ja minä kysyn: Kuka maksaa???




Leffa -blogi REV2  1

Pitänee vissiin tihrustaa tänä iltana kuitenki kakkos kanavaa kun sieltä tulee Intiaanisodasta ja Custerista kaksiosaisen sarjan ensimmäinen osa.

Nähty on mutta se on hieno intiaaninaisen kertomaan perustuva tositarina.

Aamutähden poika

TV2 Klo: 22.05 Pvm: 21.03.2009

(Son of the Morning Star/USA 1991, 90') Kuukauden western. Neljällä Emmyllä palkittu minisarja George Custerista ja Little Big Hornin taisteluun johtaneista tapahtumista, 1/2. N: Gary Cole, Rosanna Arquette.


Edellinen