Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2010.
Edellinen

Kasvusuhdanne  1

Parta kasvaa niin että rutisee. Nyt pitää ajaa kaksi kertaa päivässä ettei tyyny tartu leukaan kiinni. Se on näköjään vitamiineista kiinni. Enemmän B-vitamiinia ja partakonetta pitää ladata useammin. =/

Viiksien kasvu on taas aina ollut uskomatonta. Saan käherrettyä ne poskille ja melkein korviin asti jos vain annan kasvaa. Suu katoaa näkyvistä. Ääni kuuluu mutta huulien läpätystä ei huomaa. Nyt kuitenkin rajaan partaa niin että viikset jää, pulisongit jää. Lisäksi rajaan alahuuleen goateen. Pulisonkeja rajaan hieman ylemmäs. Sellainen TexMex ukon vaalea versio. Se lookki on ollut joskus aiemminkin.

Ikävä puoli siinä on se ettei sitten millään raaskisi tuhota komeaa partaa kun joskus tekee mieli vaihtaa ulkoista näköä.



Outo valo  1

Eräs vuosien ajalta tuttava uskoo että olen joku joka en ole. Messeen ilmestyi portugalin tekstiä mitä en osaa kovin hyvin. Itseasiassa en osaa portugalia ollenkaan. Hän osaa kuitenkin englantia sujuvasti. Ei auttanut sanoa etten osaa portugalia vieläkään; kolmella kielellä. Sieltä sitä tuli jokatapauksessa. Tekstissä vilahtaa nimikin, joku Roberto joku.

Ei, en ole Roberto. En ole koskaan ollut Roberto, en ole enkä aio nimeäni muuttaa. Ei auta inttäminen kun ihminen on saanut päähänsä että MINÄ olen Roberto Jr. Selvä.

Kyseessä on ihminen kenet olen nimittänyt perustamani kommuunini co-owneriksi eräässä yhteisöpalvelussa. Eli kyse on hyvinkin luottohenkilöstä eikä randomitaviksesta. Olen siis jutellut tuon henkilön kanssa jo muutamia vuosia messengerissä ja siellä yhteisösivustolla. Meillä on ollut kamerayhteyskin kerran. Kuvia olemme vaihtaneet myös.

Sen verran osaan portugalia kuin google-kääntäjä osaa eli kävin vilkaisemassa mistä ihmeestä hän höpötti. Selvisi että jokin salasana on muutettu niin ettei hän sitä tiedä. Hän säälii minua ( Robertoa) ja että hän on yrittänyt olla tukena ja ymmärtää...Siis Robertoa, ei minua.

Ja sitten olettamus tuosta hänen höpötyksestään: Hän pitää minua krakkerina nimeltä Roberto, kenet hän on tuntenut jo vuosia. Kenties heillä on ollut suhdekin. Mikä on outoa koska jos heillä on ollut suhde niin hän tietää miltä Roberto näyttää. Onko minulla siis kaksoisolento nimeltä Roberto jossain päin maailmaa?

En tiedä mitä teen. Kuinka toimin....Olen joutunut outoon valoon.



Horiskooppi horisee  1

"Sinun täytyy pyytää erästä. Olet aivan kummallisessa tilanteessa. Pyytämisen jälkeen kaikki sujuu hyvin, mutta onko tilanne liian vaikea?"

Pyytää mitä, ketä? Miksi ei sanota selvemmin? Aarrggh. On kait sillä toisellakin suu kertoa asia. Vaikeaa? On joo vaikeaa jos ei kerrota!

Elokuvamusiikin tähtihetkiä on tässä Down In Mexico pätkässä. Joku tosin voi alkaa hihittämään tuolle kiemurtelulle. (Death Proof - Quentin Tarantino)

Ja ei saa unohtaa myöskään tätä kiemurtelua: Miss Santanico, Salma Hayek (From Dusk Till Dawn)

Sairaasti mieleenpainuva tanssi tuokin Reservoir Dogs ssa; Stuck in the Middle With You - Stealers Wheel (Michael Madsen) Jaiks.



Rekisterikilvet  5

Näin tuossa eräänä päivänä duunimestani pihassa rekisterin VTU-112. Se herätti hilpeyttä, varsinkin jos sinivuokot pysäyttää.
Tuli sitten mieleeni että kuinka paljon on hassuja kilpiä. No, nehän ovat aika rajallisia Suomessa mutta mietin muutamia.

Håmåa:
GAY-69
Naisellista:
TIS-51(7)
Seksikästä:
SEX-11
SEX-69
FUC-17
FAK-17
SIN-69
Miehekästä:
MUN-44
MUN-47
MEL-44
Kanalasta:
MUN-4
MUN-14
Sikalasta:
SIK-4
SIK-44
SIA-7
Poliittista:
NAT-51
Seminologiaa:
ALK-10
SIK-10
Hassua:
VIT-51(7)
TUP-42
VER-510
HYM-10
LER-551
KEL-44
FEI-551
Kuvaannollista:
LUU-5
LOI-514
Perhe:
FAT-51
MUT-51
Ohuesta tehty:
FOL-10(0)
Outoa:
UFO-??
Nimi:
MAR-10

Keksikää itse lisää, kuitenkin realistisia. P-merkillä alkavat ovat perävaunuja. Suurinosa noista kilvistä on varmaan kuitenkin liikenteessä. Jos ei ole niin autoon voi halutessaan vaihtaa kilvet halvalla. Jos kuitenkin kilpi minkä haluaisi on käytössä voi sen ostaa kilven haltijalta sopivalla summalla. Kilven vaihto tapahtuu konttorilla. Kilvet maksavat jotain n.8 euroa kpl + rekisteröintimaksu.


Kaveri  3

Olen tosi iloinen city kaveristani. Hän on hauska, hyväntuulinen, huumorintajuinen, sosiaalinen, avoin, muutamia ominaisuuksia tavatakseni. Hänen näkyvyytensä saa päivästä kivan. Hän ei riehu. Hän on kuitenkin ollut jotenkin väärinymmärretty. Tai pitäisikö ilmaista että kaikille ei sitä ymmärrystä ole jaettu. Mutta onneksi on kyse marginaalista.
Kaveruus täällä on kuitenkin virtuaalista koska nimiäkään ei tarvitse kertoa eikä yksityisyyden nimissä detaljeja. Keskustelumme ovat aika pinnallisia ja harvasanaisia, yleensä. Silti kyse on kaveruudesta. Kavereita ei ole koskaan liikaa, mutta listassani muut ovat jättäneet cityn jo kauan sitten - ne muutamat.
Koska olen hetero skoopari voin kertoa että kyse on naisesta. Enempää en kerro. =)

#####################################

(Toinen kaveri on töllö:)

MTV 3 esittää tänä iltana Philip K. Dickin romaaniin perustuvan klassikko scifin "Blade Runner" klo 23.20. Tänä iltana nähtävä versio on 'final cut'. Elokuvasta nähtiin viimeksi 'director's cut'.

Tieteiselokuvassa nähdään yhtä paljon rakkautta kuin säälimätöntä toimintaa...

Pääosia esittävät mm. Harrison Ford, Rutger Hauer, ja ihanat Sean Young ja Darryl Hannah.

Hyvää elokuvailtaa!

"All those moments will be lost in time... like tears in rain."



Edellinen