Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2010.
Edellinen

Confrontation  2

Eli kiroilevan natiaisen paluu. Hän tuli luokseni kysymään jos pääsisi sisälle. En antanut tälläkään kertaa periksi koska eilen sanoin ettei hän tänään pääse sisälle.
Ensin tulee varoituksia. Sitten tulee puhuttelua. Viimeisenä porttikieltoa ja se ei tule syyttä. Seuraavasta kerrasta pitempi kielto.


Maanantai  5

Kehvelin ajastin ei toiminut tälle aamulle eikä laittanut radiota päälle eikä näin ollen myöskään keittänyt kahvia. Havahduin vartin yli 9 että jotain on pielessä. Ok, ½ tuntia aikaa aamuaskareisiin ja sitten duuniin. Aamiainen, vuoteen sijaaminen, aamupesu etc. Auton lasit jäässä - sulatus pari minuuttia. Toisinsanoen en kerennyt herätä kun olin jo työmaalla.

Duunista lähtiessä porttikieltoa n. 10v. natiaiselle siveettömästä kielenkäytöstä. Varoitin jo aiemmin. Seuraavasta tulee pitempi banni. Mikä noita pentuja vaivaa?


Kelaan...  1

Kotoota lähdin illalla. Kasi lauloi sateessa. Siilinjärvellä Old Foxissa olutta ja ...hetkinen...jotain shotteja se kaunis blondi möi...olisko ollut tervashotteja, nam...Twistasin rockabillya. Satoi vettä kuin saavista. Nyt paistaa. Mulla nälkä. Ei voi olla. Söin jotain Marjahaassa. En voi muistaa. Syy on siinä kauniissa blondissa tiskin takana. Pakko olla.

Raflassa soittivat Tailshakers ja Johnny and the Roccos

Muistan lisää: Paikalle saapui myös Wild Willie eli Esa.

Paikalla ei näkynyt håmåseksuaaleja eikä neekereitä.

P.S Vieläki känäs. Illax selkenee kenties.

Wolf Call

Ei ne ollut ko toffeeshotteja. Nam. Yök. Juon nyt kahvia ja syön aspiriinia. Ääääähhh....




Snap, crackle, pop!  3

Keskustelu mesessä:

Ari-Lee sanoo:
Yläkerran komeron lattia rutisi.
Sit se paukahti. Palaset lentelivät ympäriinsä.
Huojuin portaita alakertaan ja rojahdin voipuneena.
L sanoo:
Isoäidin haamu?
tms
Ari-Lee sanoo:
Ja paskat, mä ite.
L sanoo:
hihihi
Ari-Lee sanoo:
Mä ja suuri meisselini.

En jaksanut hakea sorkkarautaa auton kontista. 57 talon puu on kuivaa.

Edit lisäys:
Eikait oikeesti kukaan luule että jonkun isoäidin haamu räsähtää vaatekomeron lattiasta läpi?
Miksi minulla on sorkkarauta autoni tavaratilassa? Tiedä en.


Näky  3

Kadulla käveli koira. Koiralla oli kaulapanta. Kaulapannassa oli hihna. Hihnaa piteli käsi. Käsi kuului nuorelle naiselle. Nuorella naisella oli hoikka vartalo, minimekko, tai sen tapainen lyhyt peffan peittävä verho, ja korkkarit . Korkkareissa oli upeimmat mustiin sukkiin pukeutuneet pitkät sääret mitä olen koskaan nähnyt. Säärillä oli kiivas tahti ja ne suunnistivat kauppaan koiran ohjastamana. Katsoin toisenkin kerran. Juu, oli ne.

Tosiasiassa näin ne kauniisiin korkkareihin ja mustiin sukkiin pukeutuneet sääret ensin. Ihmettelin sitten miksi ne olivat keskellä viikkoa, keskellä päivää ja keskellä katua matkalla kauppaan koiran perässä. =/

Näky kesti kenties ½ minuuttia. Tämän näyn verhoaminen fonteiksi kesti n. 5 minuuttia.


Ei mistään kotoisin  1

- Menen pankkiin tekemään talletuksen: "Tallenna nimellä."
- Kun otan teräviä olen epäselvä.
- Valokuvaajalla on huono kuva minusta mutta sehän onkin tärähtänyt.
- Asun yksin; kotona olen yhtä tyhjän kanssa.
- En leiki ajatuksilla - leikin tunteilla.
- Elämä ei hymyile minulle - se suorastaan nauraa päin naamaa.
- Elämä ei ole pelkkää silkkiä vaan se on myös ruusuilla avojaloin tanssimista.
- Ainahan mä ajattelen naisten parasta, vaikka en sitä saisikaan.
- Mistä olen kotoisin? En mistään.

Kannan edelleen vettä kaivoon ja se väsyttää.



Maahanmuuton pohdintaa  1

Pikkulapset Libyaan lähettänyt isä sai vankeutta - Iltalehti Keskiviikko 8.9.2010 klo 18.04

"Lapset ovat yhä kateissa.

Kolmen lapsen lähettäminen äidin luota Libyaan toi vankeustuomion Helsingissä asuvalle turvapaikanhakijalle.

Helsingin käräjäoikeuden mukaan mies syyllistyi törkeään vapaudenriistoon, kun hän vei 4-vuotiaan, 3-vuotiaan ja 4 kuukauden ikäisen lapsen äidiltään ja lähetti nämä pois maasta toukokuussa. Lapset ovat yhä samalla matkalla.

33-vuotias mies sai 3 vuotta ja 2 kuukautta vankeutta törkeästä vapaudenriistosta, lapsikaappauksesta, laittomasta uhkauksesta ja kolmesta pahoinpitelystä. Hänet määrättiin pidettäväksi vangittuna.

Vapaudenriistoa pidettiin törkeänä muun muassa siksi, että se vaarantaa 4 kuukauden ikäisen, pelkällä rintaruokinnalla olleen, lapsen hengen ja terveyden.

Oikeus määräsi kullekin lapselle 6 000 ja äidille 5 000 euroa kärsimyskorvauksia. Oikeuden mukaan erillään olo äidistä on omiaan aiheuttamaan kärsimystä näin pienille lapsille.

Houkutteli lapset pizzalla

Oikeudessa kerrotun mukaan perhe oli tullut Suomeen turvapaikanhakijoina syyskuussa 2009. Mies oli pahoinpidellyt vaimoaan Kyläsaaren vastaanottokeskuksessa viime talvena muun muassa lyömällä tätä nahkavyöllä ympäri kehoa.

Miestä syytettiin myös kolmevuotiaan lyömisestä haarukalla, mutta tästä ei löytynyt riittävästi näyttöä.

Vaimo oli muuttanut turvakotiin ja hakenut avioeroa. Toukokuussa mies sai hänet ja lapset kuitenkin houkuteltua asunnolleen muun muassa lupailemalla lapsille pizzaa. Oikeudessa kerrotun mukaan hänellä oli tarkoitus keskustella vaimon kanssa lapsen ympärileikkauksesta.

Asunnolla mies oli huumannut vaimonsa diatsepaamia sisältävällä lääkkeellä ja yrittänyt teipata hänen suunsa ja sitoa kädet. Vaimo oli virvonnut ja alkanut huutaa, jolloin mies oli uhkaillut häntä nelikuisen lapsen heittämisellä ikkunasta. Samana päivänä lapset oli lähetetty miehen sukulaisten mukana pois maasta.

Mies selitti lasten lähettämistä maasta sillä, että Libya on heidän varsinainen asuinpaikkansa, koska perhe on Suomessa vain turvapaikanhakijana. Hän väitti äidin suostuneen lasten lähettämiseen, mutta oikeus ei uskonut tätä."

Jos turvis tuntee olonsa Suomessa epämieluisaksi ja on "vain turvapaikanhakija" ja koti on muualla ei hän tänne kuulu. Jos taas turvis syyllistyy noin kauheaan rikokseen kuin uutinen uutisoi, tai useisiin kauheisiin, turvis tulee voida karkottaa maasta välittömästi sinne mistä hän on lähtenytkin. Me emme kaipaa täällä noita keinotekoisia etno-ongelmia koska ongelmia meillä on muutenkin.

Edellinen