Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.
Edellinen

Kevään käynnistys  1

Kummipojan äippä pyysi mut mukaan hakemaan Thunderbirdiä säilytystallista. No ilman muuta jousin mukaan. Auto on vuoden '60 mallinen Ford T-bird. Akusta oli talven jäljiltä vain kuoret jäljellä. Oli vissiin CD-soittimen herätevirta syönyt muutenkin väsyneen akun tyhjäksi. No haimme vanhan akkuni tilalle ja ekalla startilla alkoi V8 hörpättää.
Se on kevään ääni. =)


Vitsit  4

Nuoripari osti papukaijan, joka oli aiemmin asustellut bordellissa. Rouvan vanhemmat olivat paikalla kun papukaija tuotiin uuteen kotiinsa. Kun häkin päältä otettiin peite pois, papukaija katseli ympärilleen ja rääkäisi: "Uusi ilotalo!" Silmäiltyään rouvaa ja tämän äitiä lintu totesi: "Uudet huorat!" Huomattuaan rouvan isännän papukaija näytti kerrassaan ilahtuneelta ja kiljaisi: "Terve Jukka!"

Ruotsalainen turisti näki Suomalaisen pultsarin nurmella nukkumassa ja päätti tehdä temput. Lopetettuaan jätti satasen. Pultsari heräsi, näki rahan, ihmetteli, mutta lähti kaljakauppaan. Juotuaan oluset, nukahti taas. Sama ruotsalainen tuli ja teki temput toisen kerran ja jätti satasen. Taas pääsi pultsari kaljakauppaan. Sama toistui kolmannen kerran. Kaupantäti kysyi: -karhuako taas? Pultsari vastasi: Ei helvetti, laita Lapin Kultaa, Karhusta tulee perse kipeeks.

Nainen opiskelee sairaanhoito-oppilaitoksessa. Tunnin aiheena on tahdosta riippumattomat lihakset. Opettaja haluaa säväyttää oppilaitaan ja kysyy naiselta: "Tiedätkö mitä sinun persereikäsi tekee kun saat orgasmin?" "Toki", vastaa nainen "Hän on kotona hoitamassa lapsia!"

Papparaiset juttelivat keskenään ja yksi valitti: " Kun paska ei tule ennen klo 10:00." Toisella oli taas kusi-ongelmia, " Minun on aamulla heti herättyäni klo 7:00 oltava vessassa, muutoin toimitus siirtyy kivuliaaksi." Kolmas sanoi: " Minulla ei ole mitään tuommoisia huolia! Paska tulee klo 7:00, kusi tulee klo 8:00 ja itse herään klo 9:00



Pernatai  2

Pernatai-ilta ja yö meni paikallisessa rokkipaarissa. Artisti oli Coyotes. Parhainta rockabillya ja Elvistä. Coyotes koostui 8 musiikia rakastavasta hengestä. Perttu on loistava laulaja.

Launatai: Coyotes oli edelleen samassa paaris. En liikuttanut ruumistani talosta minnekään kun ei ole varaa rokata lumien aikaan. Lumettomaan aikaan on pakko panostaa.

Voi herran pieksut ja säärystimet mitä viestiä pukkas:

Hello dear

Hi rakkaus
Olen kaunis nuori tyttö etsii todellista rakkautta ja suojelua, olen käynyt läpi profiiliasi ja olen erittäin iloinen, että sinuun yhteyttä meitä tuntemaan itseämme.
muista, että etäisyys, iän ja väri ei voi jäädä oikean rakkauden. Niin kulta, minä arvostan saaneen vastauksessanne minun yksityinen Email: ( jenifer_4love100@yahoo.com )
Jotta voin lähettää minun kuvia ja tietoja itseni sinulle.
Odotetaan oman myönteisen vastauksen ..
Yours rakastunut,
Jenifer.

Ol en Intrested sinussa
Nimeni on stella 24 vuotta tyttö vanhojen ja ainoa, olen tall hyvä HAKU ja huolehtiva rehellinen tyttö. i näkee profiilisi tänään (treffit.suomi24.fi) ja tuli intrested tietää sinulle, toivon, että on totta, rakastava, rehellinen ja välittävä ihminen, että olen beenlooking 4, Muista, että colure, kielen tai etäisyys dos't Mather joka suhde, ja olen jotain erityistä sinulle minulle, joten ole hyvä ja ota yhteyttä minuun suoraan minun sähköpostiosoitteessa ( stella_abdul02@yahoo.com ) com niin, että
Voin myös lähettää oman kuvan suoraan
sinä.
Kissssss
stella



Teinit keksii  1

Naurattaa lähinnä uutisointi mitättömästä asiasta. Koulutyttöjä painostettu lesbosuhteisiin.
Otsikko on taas yliampuva ja niin on "uutinenkin". Jos muutama teinityttö on keksinyt keinon ärsyttää ikäisiään poikia ja aikuisia suunnattomasti niin osui ja upposi ainakin. En nimittäin usko että kyseessä on mitään muuta kuin silkka päähänpisto. Tai voihan kyseessä ollakin nykyisen erilaisuutta ylistävän yhteiskunnan aikaansaamat bi-kokeilut tai jopa aito tyttörakkauskin. Mutta jos se olisi todella sitä aitoa niin sitä tuskin ilmenisi koulujen käytävillä "kähmintänä".
Omassa nuoruudessa tytöt keksivät kaikenlaista, tämä taas on ihan uutta kapinaa. XD


Hämärä lähtö  2

Ruumis kadulla, lähellä risteystä. Aivan kuin ihminen olisi tullut viimeiseen tienristeykseensä, lähteäkseen yksin, hämärässä, kylmällä asfaltilla, viimeiselle matkalle iäisyyteen.
Koirien ulkoiluttajat, kahden ambulanssin henkilöstö, ja toiseksi viimeisenä poliisimiehet tekemässä lähtöselvitystä ihmiselle. Valkoinen lakana vilttinä kuin kertoen: "Minä antaudun. Tilatkaa minulle mustat kiesit."

=(


Uni -blogi  2

Olin jossain rakennuksessa penthousessa eli ylimmässä, noin viidennessä kerroksessa. Menin katolle. Reuna veti puoleensa pelottavasti, kuin magneetilla olisi imenyt. Menin seljälleni ja tilanne rauhoittui. Sitten hokasin vastapäisen talon katolla jonkin valkokaulus äijän papereineen. Hänellä oli attasea salkku ja papereita joita hän selasi kiinnostuneena. Sitten hän otti roskapostia eli jätepaperia ja istui niiden päälle. Hän lähti levitoimaan alas katolta hitaasti samalla selaten papereitaan. Olin niin hämmästynyt että juoksin rappusia alas katsomaan minne hän laskeutui. Hän ei sanonut mitään mutta silti viestitti: "Ei roskapostilla lennetä, oikeesti." No, minä siitä opettelemaan levitointia ja saman tein nousinkin irti maasta ja lähdin liitoon muutaman sentin korkeudella, seisten edelleen. Olin hämmästynyt ja ylpeä kun osasin levitoida. Näinkö se olikin helppoa. Tuo Mauri Poppanen opetti asian minulle hetkessä. =)

Iloista pääsiäistä, nassikat!


Katu -blogi  1

Kaksi samaan suuntaan menevää autoa muodostaa ruuhkan. Toinen tulee vasemmalle kaistalle rinnalle ja pysyy siinä. Ei voi ryhmittäytyä sitten vasemmalle. Pedal on the medal eli nasta lautaan niin onnistuu ryhmittäytyminen.
Katupöly on huomattavaa. Varsinkin öiseen aikaan on kuin usvassa ajaisi vaikka ei ole kuin muutama auto liikenteessä. =/

Edellinen