Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.
Edellinen


Omituista touhua ja höpötystä keskellä yötä  3

Siivoan kuin järkeni menettäneenä. Pölyjen imurointia/pyyhintää. Lattiat pitää imuroida/mopata. Järjestelen alakerran kammarihuoneen hieman paremmin. Taidan luopua metallirunkoisesta retkisängystä vakituisvuoteena. Tilalle sopii vanhempieni entisestä parivuoteesta toinen puolikas. Jos issias helpottaisi silläkin, tiedä tuota. Ja jäähän siitä sitten extravieraille ylimääräinen vuode... Olishan yläkerrassa oikeakin parivuode vaan en laiskuuttani enää sinne hilaudu. Sitäpaitsi mitä minä nukkumaan niin leveässä vuoteessa kun mahdun kapeampaakin egoni kanssa. Vai mahdunko...=/
Ikkunoita en ala aukomaan ja pesemään keskellä talvea keskellä yötä. Ei muuten vaan kun en näe pimeällä tuleeko niistä edes puhtaita ja pakkanen on aika kireä mitä lie, -11C. Katuvalot on tosi heikot tällä kohdalla, oikeastaan olemattomat. Toisaalta se on hyväkin - pidän hämärästä ja pimeästä. Kylmästä ei väliä.

Kauhee jano eikä kaapissa ole olutta, voih. =( Toisaalta juon sitä huomenna kuitenkin tarpeellisen määrän, okke. Siivous jatkuu...Nassikat! =D




Joku ihastui minuun  2

Hei,

Miten te, toivon, olet hyvin, olen kunniaa kaunis tyttö, ja i pudota oman profiilin, ja i love mitä näin siellä, uskon, että voimme tutustua, joten jos se sinua kiinnostaa, pls päästä minut takaisin tänne kunnossa edelleen viestinnän okay.i pysähtyy täällä odottaa teidän vastata.
Terveisin,
Ms kunniaa
(glorylove_david5@yahoo.com)

Ota minuun yhteyttä suoraan minun sähköpostiosoite minua lähettämään kuvani ja viestinnän

glorylove_david5@yahoo.com

P.S
Säälittävä yritys saada sähköpostiosoite SPAMmattavaksi. XD



Hihihi  4

Franin kans jutskasin aika pitkään puhelimessa ja taidan olla aikuisesti rakastunut tohon naisen ääneen. Paitsi hänen periaatteensa elämästä ja kaikesta ovat aika tosi pelottavan lähellä omiani. =)
Onneksi välimatkaa on kiitettävästi - ei tule hätäisiä päätöksiä. Hihiii =)
P.S
Varaan oikeuden poistaa tämän merkinnän periaatteitteni vastaisesti. Hihiii.
P.S.S hihityttää typerästi prkl.



Edellinen