Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2010.
Edellinen

Non turbare circulos meos!  1

VARAPUHEENJOHTAJA (lausuttava huutamalla kuin hän itse sen tekee), entinen upseeri ja "herrasmies" ei johda enää kuin Jaskaa ja paskaa ja Jaska on jo kauan aikaa sitten lähtenyt kaupungista. Eläkeläisupseeri kiukuttelee kuin pikkupentu, huutaa kovaa ja noituu. Huudan takaisin, noitumatta. Opettamaan en enää suostu tuollaisia molopäitä koska jos kerran opetukseni aiheet eivät kiinnosta oppilaana eikä työnkuvani VARAPUHEENJOHTAJANA niin se sitten on siinä. Tosin onhan tuo istunut jo 5 - 6 vuotta kaksi tuntia viikossa oppimassa tietotekniikkaa mutta ei muista missä hänen sähöpostinsa on. ("Kotona", kuuluu vastaus jos kysyy) "Miten tällä pääsee nettiin?" kuulen joka viikko kysymyksen. En jaksa sellaista paskaa enää. Jos kouluttamassa on ollut liuta ukkoja ja akkoja ennen minua ja joukossa jopa tietotekniikan maisterinnakin, kuulema, tuskin minäkään siihen kalloon valoa saan kannettua.

Kyse oli päivän ensimmäisen tunnin oppiaiheestani. Herra VARAPUHEENJOHTAJALLE ei kelvannut vaan hän meni istumaan koneelle pärskien. "Minä en sinne tule!" Vastasin ettei toki ole pakko, istu sitten siellä yksinäsi! Kahvitunnilla alkoi sitten kauhea huuto ja noidunta asioista mitkä eivät minulle kuulu mutta hän laittoi kuulumaan kuuluvasti, nimittäin siitä kuinka monta sataatuhatta euroa hän on taloon kerjännyt maailmalta yhteiskunnan rahaa, verotuottoja, hukkaan. Kitarisat lepattivat. Huusin kovaa takasin: ÄLÄ HUUDA ÄIJÄ! LOPETA KERTAKAIKKIAAN HUUTAMINEN! Vitut lopetti. Ei se ole lopettanut ennenkään niin miksi nytkään. Tärisee vain huutaessaan. Osaakohan se mitään muuta kuin täristä ja huutaa, mietin?

Pj kertoi häpeävänsä tuollaista - en ihmettele yhtään miksi. Kokoukset ovat tainneet mennä huutokilpailuiksi. Aion ehdottaa että järjestetään mieshuutajien kuoro!
No tulipa siinä huudettua sekin sitten siellä pihalla että VARAPUHEENJOHTAJA ei ole ollut kiinnostunut hankinnoista. Minulla ei ole edes työkaluja eikä komponentteja toimia työssäni ja että omat työkalut olivat tänäänkin mukana.

Uhkasi laittaa koko puljun kiinni. (millä johtamisella?) Siihen sanoin: Sellaista se on. XD

Pysyisi pois haitolta pahanilmanlintu ja kiusanhenki. Ennenkuin alan tosissani vittumaiseksi.




Silencio  6

Pikaviestimet MSN, Yahoo, ICQ, Google Talk, Skype pysyvät vaiti. Ihmisiä noissa pikaviestimissä on kymmeniä. Kaikki ovat hiljaa. Äänettömyyttä jatkaa sähköpostit. Samaa linjaa vetävät yhteisöt. Puhelin pärähti tänään kerran. Joskus tuntuu että ihmiskunta on kadonnut kuin Maya heimo. Tai sitten ihmiskunta on kutsuttu jonnekin bakkanaaleihin, orgioihin, ja minut on unohdettu. Hiljaisuutta on kestänyt jo varmasti vuoden.

Hiljaisuus vielä kulminoituu tässä maantieteellisessä pisteessä missä elän.

Vai onko ihmisillä oikea elämä elettävänään? -Tuskin. Kenties kaikki onkin jo niin valmista ettei tarvitse viestitellä kenellekään yhtään mitään.


Puhelin  3

- Haloo?
- Se-ja-se sieltä-ja-sieltä yhtiöstä, hyvää iltaa. Olikohan se-ja-se puhelimessa?
- Niin?
- No kun meillä on tällainen kampanja....
- Ei kiitos, en jaksa näitä kampanjoita, kuulemiin...
- EIJEI, odota, ODOTA!!! En ollut myymässä mitään. Käytätkö partahöylää?
- En. Minulla on täysparta.
- Täysparta? Ok. Kiitos kuulemiin.
- Heippa.

Jos tuo yhtiö olisi varautunut täyspartaan niin se olisi jatkanut kampanjointia kysymällä rajaanko partaani....


Naps ja kops  1

Omantunnon ääni puhui - kävin äänestämässä. Äänestyspaikka oli aika oudossa paikassa koska se oli alttarin edessä. Olisin luullut että järkevämpi paikka olisi kirkkoherranvirasto. No se siitä ja Herran haltuun.

Duunissa oli jotenkin raskasta. Vettä pitää kantaa kaivoon vetämättömille. Minusta on tullut piikittelevä kouluttaja jos ei bitti liikahda. Eikä se näköjään liikahda vaikka 5 vuotta jotkin noista oppilaista ovat opetelleet tietokonetta. Ihan kohta en jaksa. Tai ei tarvitsekaan jaksaa koska kohta on Joulu. En muuten jätä ketään luokalle. Nimittäin jos olen kevätlukukaudella vielä kouluttaja en halua nähdäkään noita samoja naamoja. Mittani on täysi. Sen olen päällikölle ilmoittanut etten jaksa noille kevätkaudella opettaa yhtn,mitn. Tarvitsen nuoria vastaanottavia, aktiivisia oppilaita.

Iltapäivällä kävin lukemassa uutisia ja luomet lupsahtelivat. *en nukahda en nukahda....* "NAPS" -sanoi hiiru osuessaan näppäimistön reunaan käteni rentoutuessa univaiheessa missä tulee hytkäys. Ja taas sama uudestaan paitsi nyt duunikamu rääkäisi "ELÄ NUKU!" -kerkesin jo.


Leffa -blogi  1

Rakkaat töllön tuijottelijat. Nyt tulee jälleen se harvinainen tilaisuus herkutella 1700 -luvun merenkululla.

MTV3 esittää Lauantaina klo 22.40 ikimuistoisen historiaalisen meriseikkailuelokuvan "Master and Commander" - Kuninkaan mies. Elokuvassa brittien alus jahtaa palion suurempaa Napoleonin alusta maailman ääriin.

Kauniin elokuvan on ohjannut Peter Weir ja sen pääosissa nähdään mm. Russell Crowe, Paul Bettany, James D'Arcy, Edward Woodall, Chris Larkin, Max Pirkis, Jack Randall, Max Benitz, Lee Ingleby.

Hyvää elokuvailtaa!

(Itse rakastan tätä elokuvaa.)

Edit lisäys kun sain ihanaa postia!:

"beautybles2@yahoo.com

HI

Nimeni on kaunista. Olen nainen
Olin vaikuttunut kana i näki profiilisi tänään (treffit.suomi24.fi) ja
se haluaa establishe pitkäaikaisia suhteita sinulle.
Lisäksi, minä haluan teitä vastaamaan minulle oman
yksityinen e-mail box ( beautybles2@yahoo.com ).
Kiitos odottaa kuulla sinusta pian.
kauneus.

Ota yhteyttä minun sähköpostiosoite
( beautybles2@yahoo.com ) Minä haluaisin lähettää kuvani 2 sinua
"


Oma pasianssi  1

Minulle on kehittynyt outo tapa arvostella noita peilikuveja. Kaikille napsautan 10 pistettä ja papukaijamerkin. Miesten kuveja en suostu katselemaan laisinkaan. Peli on aika helppo. Minua ärsyttää jos joku jää pahasti jälkeen muista. Toisaalta saisivat laittaa parempia kuveja! Huonoista kuvista saa huonoja arvosanoja. Siellä on taas muutama ketkä tarviisi vähän vauhtia!

Seurauksena saan sitten kurkkijoita jotka luulevat tietysti että tuolla on joku pervo setä ja stalkkaa. En stalkkaa. Perversioitani en paljasta. Käyn vain arvostelemassa- aivan kuten tahtovatkin.

=/


Deittiprofiileista  1

Selailin taas vaihteeksi. Ei löydy etsimääni. Uskallan epäillä ettei monikaan sieltä löydä ketään. Kaikki ovat samaa massaa joko sinisillä silmillä tai sitten ruskeilla. Mitään ei kerro myöskään pyöreä tai sopusuhtainen kroppa pituudesta puhumattakaan. Ja onko mitään väliä jos kuuntelee poppia tai rockia....huoh.
Minulla ei ole aavistustakaan kuka tai ketkä tuon Deitti jutun on laatinut mutta sehän on pelkkää kuorta, tyhjää hylsyä. Kuvatkin puuttuvat jos vaikka ei olisi sokea deittailija.

Sieltä puuttuu mm. ihmisen poliiittinen elämänkatsomus. Puutteeksi näen myös uskon asiat mitä ei ilmoitella. Mutta kaikkein suurin puutos on se "haun kohde". Minkälaista haetaan jos ylipäätänsä hakua on. Mikään ei olisi turhempaa kuin alkaa sättäilemään sellaisen ihmistyypin kanssa mitä inhoaa eniten. Ja niitähän on kaikkein eniten.

Ja sitten vielä ikäni puolesta alan olla marginaalissa. Siis muiden mielestä - en itseni. =/

Eniten vituttaisi jos vahingossa alkaisi seurustelemaan sellaisen ihmisen kanssa kenellä olisi deittiprofeja ympäri inettiä ja vieläpä aktiivisena ja kuvia alastonsuomi sivustolla ja ties missä.

Never knows what do you get! Loser! XD


Sesonki riemut  3

Alkoi joka-aamuinen lumenluonti. Auton ikkunoiden skrapaaminen on oma juttunsa, ellei käytä jotain tuskaista huppua. Teki niin tai näin on noustava vuoteesta vähintään 45 minuuttia aikaisemmin kuin suvisesonkina. Eteisen lattia on liki aina märkä tai siellä on vähintäin pieniä lätäköitä joissa sukka kostuu.
Lunta pyryttää aina viikonloppuisin jolloin ei aurat kulje eli lumi tampataan katuun mihin muodostuu polanteita. Ajoin tänään tällaiseen polanteeseen liikennepyörylässä ja auto meni sitten kahva edellä lähes kävely vauhtia. Viikolla kulkee aurat mitkä kasaavat portille helvetillisen barrikadin mikä pitää purkaa ennen poistumista kiinteistöstä.

Pipo tiukkenee ennen narsistien nousua.

Edellinen