Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2009.
Edellinen



Leffa -blogi  1

Robert Rodriguez'n mestariteos Hämärästä aamunkoittoon, (From Dusk 'Till Dawn), tänään MTV3 klo 23.20. Luvassa hulvatonta rötöstelyä ja sekoilua. Pääosissa nähdään mestari Quentin Tarantino, Juliette Lewis ja Salma Hayek ja George Clooney.

Teemamusiikki on The Blastersin loistavaa tuotantoa.

Nauttikaa kylmän oluen kera!



"Tervetuloa Kainuuseen...  1

...tervetuloa jylhään märkään korpimaisemaan". Kainuun rajalta alkoi rankkasade. Liukas keli kaikenkaikkiaan. Eli saavuin Vihdistä 558 km pohjoiseen. Ajettiin peräkanaa ystäväni kanssa; kaksi Plymouthia, Fury ja Savoy. Lohjalla askartelin paskartelin ystäväni ´62 Furyyn ehjemmän pakoputken. Velon jarruvaijerista paskarreltiin ehjä ja uusi kaasuvaijeri. Jotain jäi vielä tekemättä. Piti poistua kotiin koska paitani loppuivat - siis puhtaat sellaiset.

Nyt saunon 3 tuntia!

Kiireisille tööttäilijä-ohittelijajupeille sanon: maailmassa on muitakin ihmisiä kuin te, ääliöt. Teidänlaistenne vitun kusipäiden takia maanteillä kuolee ja loukkaantuu ihmisiä.


On the road  1

Hörrrrrr...

Viikko jo vilahtanut tien päällä. Lahti-Nastola-Lahti-Helsinki-Lahti-Lohja. Ja nyt ties minne. Virranjakajan huolto Lahdessa ja kulutus tipahti pari-kolme litraa sadalla kilometrillä. =)
Olen nähnyt ihmejuttuja ja mirrejä on maannut vuoteessani. Eevan kanssa viime yö. =)
En taidakaan suunnata Pieksämäelle. Mitä minä keskellä kaupungin toria tekisin, höh. Yö menisi kuiteski baarissa ja rahat kans. (tyhmää).
1.8. Kalajoelle drag racing tapahtumaan...
Hörrrrr...



Tiedä en...  1

...että tajuaakohan nuo petturipolitrukit, maailmankaatajat että he tekevät itseään päivä päivältä epäuskottavammaksi blogailemalla tyhjänpäiväistä diipadaapaa tekemättä kuitenkaan asioille yhtään mitään...

(enkä puhu J H-A:sta)


Edellinen