Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Edellinen

Kalasaaliita kehuttiin netissä - poliisitutkinta  1

"Metsästykseen ja kalastukseen erikoistuneen lehden nettikeskustelussa kerrottiin Kuurnan voimalaitoksen alapuolelta Pielisjoesta saadusta suuresta järvilohi- ja taimensaaliista. Keskustelupalstan mukaan kalat oli pyydetty syksyn rauhoituskiellon aikaan."
Uutinen:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809308350883_uu.shtml

Voi pyhä-yksinkertaisuus sentään! Tunnustus online! Vehkeet valtiolle! XD

^Ari-Lee^


Käsiaseen hakijalta vaaditaan lääkärintodistus  1

"hakijan on aina esitettävä poliisille lääkärinlausunto, joka koskee psyykkisiä sairauksia ja mielenterveydellisiä ongelmia. Lausunnosta on ilmettävä, ettei hakijalla ole esimerkiksi sairauden vuoksi vaaraa vahingoittaa itseään tai muita."
Uutinen:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809298346583_uu.shtml

Oikein. Tähän nyt vielä lisäksi ettei pään tutkiminen ole sitten mikään helppo läpihuutojuttu. Vai meinaako tämä että JOS on aikaisemmin ollut sosiaalisia ongelmia ja hoidossa/lääkityksellä niin sitten vastaus on kieltävä? Muissa tapauksissa päätä ei tutkitakaan? Tutkimukset saattavat maksaa käsiaseen verran rahaa...maksakoon jos sillä saadaan ehkäistyksi edes yksi ampumistapaus. Toinen asia on että missä ja kenellä on resursseja tutkia aseluvan hakijoiden nupit?

Ammuntaharrastuksen aloittelijoille sanoisin että kannattaa aloittaa ilmapistoolilla. Perustelu: Hankinta on edullinen, ammukset eli luodit ovat halpoja, taulut ovat halpoja, ilmapistooliammuntaa voi harjoittaa muuallakin kuin radalla, ja viimeisenä mutta tärkeimpänä on se fakta että kun oppii ilmapistoolilla osaa myös ruutiaseilla. Tässä puhun kokemuksesta.

^Ari-Lee^


Elisa ja ahneus  1

1.10 Elisan tuki muuttuu maksulliseksi.
http://www.elisa.fi/ir/pressi/index.cfm?t=100&o=5130&did=15150

Esimerkki omalla kohdalla kuinka saa ylimääräistä laskua puhelimella:
http://spamforum.elfcentral.net/fin/phpBB3/viewtopic.php?f=30&p=6106#p6106

Puhelin modeemina blue toothilla ilman eri sopimuksia tuo laskua jopa tuhansia erkkoja kuukaudessa. Itselläni se oli 100€ pelkästä kokeilusta ilman järjetöntä surfintaa. Hinnastoa en nähnyt enkä kuullut ennen laskua.
Ahneellako paskainen loppu? HA!

^Ari-Lee^



Käsiaselupien myöntäminen katkolla  1

"Pohjois-Savon alueen poliisilaitokset eivät myönnä toistaiseksi käsiaseiden hankinta- tai hallussapitolupia, kertoo Savon Sanomat. Asiasta oli puhetta myös torstai-iltana Ylen A-talk-ohjelmassa."
Uutinen:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809268331237_uu.shtml

No just! Pari idioottia muuttaa maailmaa kuten he tarkoittivatkin tehdä. Tosin muutokset koskevat VAIN ja ainoastaan kunnollisia harrastajia. Kajaanissa ei ole saanut vuosikausiin aselupia vaikka ennestään olisi ollut aselupia ja/tai olisi harrastanut metsästystä. Myöskään poliisimiehet Kajaanissa eivät ole saaneet lupia omille aseille; tästä on itsellä henkilökohtaistakin kokemusta.

On niin merkillistä ettei koululaitos, terveydenhuolto ja viranomainen pidä minkäänlaista yhteistyötä vaan asioiden annetaan repsahtaa rempalleen.

^Ari-Lee^


Käsiaseet kielletään?  1

No nyt taas kukkahattutädit ylireagoivat hetkisen ja unohtavat todelliset ongelmat. Käsiaseiden kieltämisestä keskustellaan. Samaan aikaan nuo terroristit ovat vapaalla jalalla ja erinäisissä inetissä löytyvissä yhteisöissä, esim. irc-galleriassa.

Jos aseet kielletään tahi lupia ei myönnetä, mitä se rikollisia mieliä liikuttaa? Rikollinen saa aseen muita reittejä. Toki myönnän että luvallisella aseella tehty rikos on astetta ikävämpi katsoen viranomaisnäkökulmasta. Nyt ei ole kuitenkaan kyse siitä vaan oikeudesta omistaa jotakin, tässä tapauksessa se on ase, olkoonpa minkälainen ase tahansa. Puukko on teräase ja silläkin tehdään henkirikoksia. Kielletään puukot? Veitset? Niiden kantaminen on jo kielletty yleisellä paikalla mutta rikollisia se ei liikuta.

Toisaalta kukaan ei vielä ole keskustellut noiden kauheiden yhteisöjen kieltämisestä(!) Siis hä???

^Ari-Lee^

P.S
Taidan liittyä Kansallinen Kivääri yhdistykseen.


Uhkailut jatkuvat  1

Tänään kuulin uutisen että kajaanissa olisi pidätetty kaksi koulu-uhkailijaa tänään. Sairas on nuorten maailma näinä aikoina.

Lisäksi tänään uutisessa:
"Juvan poliisi on ottanut kiinni 18-vuotiaan Joroisten lukion oppilaan, jonka epäillään uhkailleen räjäytyksellä koulussaan."
Uutinen:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809248323009_uu.shtml

"Yli 500 Keuruun koulukeskuksen oppilasta ja opettajaa evakuoitiin torstaina aamulla pommiuhkauksen vuoksi Keuruulla Keski-Suomessa."
uutinen:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809258326788_uu.shtml

Ei helvetti että on sairasta! Avohoitopotilaat ulkona keskuudessamme!

^Ari-Lee^


Poliisi ei pääse Youtubeen  1

"- Emme pääse täällä työkoneilla lainkaan lukemaan omia Hotmail-sähköpostejamme tai katsomaan Youtuben ja Irc-gallerian kaltaisia sivustoja, helsinkiläispoliisi kertoo Iltalehdelle."
Uutinen:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809248320211_uu.shtml

Sillalailla! Sittenkin ministeriön töppäys. Olisi jo Jokelan tapauksen jälkeen ollut suotavaa että poliisi pääsee mille sivulle vain. Mutta kun ei niin ei. Päättäjillä ei ole järkeä päässä!
seuraavaksi aselakia tiukennetaan VAIN niiltä joilla jo on aseenkantolupa tai joilla olisi edellytykset saada lupa. Voi kerpele.

^Ari-Lee^


Ammuskelua kouluissa  1

"Sisäministeri Anne Holmlundin mukaan ampumavideo tuli nettiin perjantaina 19.9. Asia oli myös poliisin tiedossa.

Henkilö tavoitettiin eilen maanantaina ja kutsuttiin haastatteluun. Häntä haastatellut komisario oli todennut, että sellaisia seikkoja ei tullut haastattelussa esille, joiden mukaan ampuja Matti Juhani Saaren ase tai sen hallussapito olisi ollut peruttava.

Hänellä oli määräaikainen lupa 22-kaliiberin pistooliin elokuusta 2008. Se oli hänen ensimmäinen aseensa."
Uutinen lainattu:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809238314535_uu.shtml

Ja syynä näihin itse näen sosialidemokraattisen liberalismin. Mistään ei välitetä mitään. Mielialalääkkeitä jaetaan vastuuttomasti ilman kontrollia. Monet vaatisivat laitoshoitoa. Yhteistyötä terveydenhuollon ja poliisin välillä ei ole. Internetissä kaiken maailman perverssit idiootit ja liberaalit kohtaavat toisensa ja meno yltyy kuin Sodomassa ja Gomorrassa. Viime kapinasta on jo liian pitkä aika kun tänne on pesiytynyt noin paljon tuollaisia pösilöitä. Vai onko kyse sisäsiittoisuudesta?

Kuinka monen pitää vielä kuolla ennekuin herätään???

^Ari-Lee^


Edellinen