Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.
Edellinen

V8, ossie, kalajoa, rahhoa ja sen mennoa  1

Saen kaekki osat ja olen kaoheen onnellinen! No en kaekkie, jäi sentäs vesiletkut uupummaan mutta nehä on naps ja kops. Saen alumiinijeähärin, ristikkonivelen, höpinäpöntöt, putket, hydraoli- ja bensaletkut, moottorin kumitollot ja muut härpäkkeet. Kelit voan tuli nii huonot ettei ollu mittää jakkoa alakoa tekkee mittää. Sinne oes neäntyny ko kärpäne ikkunoeje välliin +35 asteen hallissa. =/

Kalajoa meni kyllä siinä helteessä kärvistellessä ihan kohtuullissie määrie. Seoraavaksi siis pittää toas yrittää moanantaina jos jeähtysi kelit. Saes kasin hörpättämmään.

Runoviikko Kajjjaanis. Siispä vässäelin pätkän:

On putkie,
on mutkie,
ko vässää kasia,
kolome masia,
ja aoto on ko karkkirasia.

=)


Puhelin, hiki ja kiire  2

Syrjäsilmällä näin kun luuri boottasi itsekseen. Ei se mitään pinnejä kysellyt. Kello siirtyi tunnilla taaksepäin. Sitten sain textarin: "Miksi lähetät tyhjiä viestejä?" No huh? Tarkastin lähetetyt ja niitä oli 10 kpl tyhjiä viestejä ympäri pallon. Seuraavaksi sain hauskoja kuitteja. Laitan tähän pari:

"Ei siinä mitään jos ei ole mitään sanottavaa, saahan sitä pitää yhteyttä ilmankin" -paikallinen ystävä.
"Ja wohl." - Etelävaltojen Chris.

Ja nyt puhelin menettää palvelun yhdestä tietystä numerosta soitettaessa tai kun soitan sinne. =/ Palvelu palautuu boottaamalla.

Talossa on kuuma. Ovet ja ikkunat sepposen seljällään, rupeli täysillä, jäähtyy hiljakseen.

Pari päivää olin Puolangalla. Saatiin Juhannuksena eli eilen keskiviikkona vaihdettua moottori ja vaihdelodju varpusen kokoisia paarmoja väistellessä. Paarmat nappaavat kimpaleen lihaa vielä elävänä kituvasta rokkarista ja lentää petäjän oksalle napostelemaan saalistaan. Nyt odotellaan huomiseksi muutamia arvokkaita osia ja päästään jatkamaan "sepittämistä" eli takaisin menen pikana. Kone on hieman viri. Ostin pakoputkiaihioita ja letkuja ja liittimiä. Jos rakastaisin rahaa sydämeni itkisi verikyyneleitä. Nyt vain pieren verta.

MOPAR!


Ihme textari  7

Tämä selvisi. Nainen ei kykene pitämään puoliaan rikollista dominoivaa idioottia vastaan. Poika oli pakottanut hänet kirjoittamaan noita textareita kaikille. Lisäksi poisti kaikki kontaktit puhelimesta. Lisäksi söi jääkaapin tyhjäksi ja juotatti ravintolassa rahat. Lisäksi uhkaili tappamisella. Törkeitä haukkulitanioita satelee naiselle puhelimeen. Poliisi ei tee asialle mitään kun kuulema "ei ole mitään tapahtunut". Siis huh? Laiton uhkaus, solvaus, kotirauhan häirintä, muutaman mainitakseni. Lisäksi jokin rikos on ottaa toisen puhelin ja tutkia yhteystietoja ja hävittää ne.( Kirjesalaisuuden rikkominen?) Kyseessä ei siis ole naisen aviomies, ei avomies, ei seurustelusuhde, vaan satunnainen suhde.
Yritin soittaa tälle yöllä mutta pojan ääni valehteli naisen olevan saunassa vaikka hän oli minun kanssa mesessä. Miksi ei katsonut numeroa? Numerohan siihen ilmestyy jos kontaktinimeä ei ole määritelty? Hölmö nainen.

(Tällä ei siis ole mitään tekemistä FB:n kanssa.)

"Olen vakavassa seurustelusuhteessa. Poista numeroni."

Poistin, oitis, mutta...outoa on ettei tuo ainakaan eilen tai toissapäivänä ollut missään suhteessa. En minäkään ole ollut missään suhteessa hänen kanssaan. Itseasiassa en ole koskaan edes nähnyt häntä. Pari kertaa vain puhunut puhelimessa, muutaman kerran mesessä ja cityssä, ja that´s it. Ja koska kyseessä ei ole mikään teini ja vähiten lapsi niin viesti on todella outo.
Koska elämme vapaassa individualistien maailmassa niin asia ei minulle kuulu vaikka ensimmäisenä tuli mieleen että jos kaikki naiset käyttäytyisi kuten tuo teki, "musliminaisen" lailla, emme tuntisi montakaan ihmistä tässä valtakunnassa.

Lääkkeet?


Perkeleen perkele  15

Alkoi vituttaa kympillä. Mikä vittu siinä on ettei voi olla ystävä naisen kanssa ilman sitä iankaikkista nillitystä ja nyt tämä cityn entinen ahkera blogailija vielä soitti ja antoi puhelimensa poikakaverilleen ja sain kuulla siltä kaikki haukut. Voi perkeleen perkele. Pitäkää tunkkinne! Tälle piisaa tätä paskaa.

Edit, Tarkemmin:

Tilanne oli siis se että soitin Franny Berrylle notta hyvää Jussia. Keskustelu oli ok. Kohta soi puhelin ja Franny sanoi "ootas hetkinen, tuolla on asiaa"...Sain kuulla haukkulitanian ja mm. haukkui Frannyn huoraksi ja mut onnettomaksi reppanaksi. No jälkimmäisen voin ohittaa koska ei hän minua tunne, mutta miksi se meni huoraksi Frannya haukkumaan tämän omalla kesämökillä...Miksi Franny soitti ja antoi puhelimen tuolle aivokääpiölle?

Noh, laitoin txt viestin notta en jaksa tollasta paskaa, hyvästi. Siinä meni sekin ystävyys naisen kanssa kenen kanssa en ole edes seurustellut. Onneksi on kaikkien exien kanssa hyvät välit. Vituttaa vain tollanen...


Vastaus -blogia  4

Maria Guzenina Richardsonille vastaus blogiinsa "Pöksyt tulessa", koska emme vieläkään saa kommentoida "Jumalan armosta" -kansanedustajillemme ilman ennakkosensuuria/tarkastusta:

Ensinnäkin: Pääministeri on ensisijaisesti kansanedustaja ja vastuussa kansalle sanomisistaan ja tekemisistään, ei millekään korporaatiolle.. Jos hän on tehnyt korruptioon viittaavia tekoja on hänet vapautettava tehtävästään. Koska pääministeriä ei kuitenkaan voitane erottaa, on säädettävä laki minkä perusteella erottaminen olisi mahdollista. Olen käsittänyt että päämisteri Vanhanen ei aio koskaan jättää tehtäviään vapaaehtoisesti.

En ole koskaan sossuja enkä muitakaan vasemmistolaisia, kommunisteja, rakastanut, mutta Marialle toivon hänen rehellisien sanojensa vuoksi pitkää ikää ja onnea urallaan!


Vastaus Antti Kaikkosen kysymykseen mediamaksusta  1

Koska emme saa vastata "Jumalan armosta kansanedustaja" -poliitikoillemme ilman ennakkosensuuria/tarkastusta, laitan vastauksen myös tähän.

Kysyt olisiko evästyksiä vaikka itse olet konkari ajattelemaan kansan parasta? No on niitä evästyksiä:

Köyhimmän ja heikoimman mukaan olisi mentävä.
Laske kuinka monta köyhyysrajan alapuolella elävää kansalaista on jo tällaisena lama-aikana. Työttömät, lomautetut, pätkäisiä osa-aikatöitä tekevät, työkyvyttömät, sosiaaliluukulta elantonsa saavat, vammaiset, vanhukset, varusmiehet, opiskelijat, muutamia mainitakseni, näkövammaisista puhumattakaan. Lukuja en tiedä mutta arvaan että monta on - liki miljoona, arvaan, erilaista tapausta. Jos jokin taho ajaa mediamaksun eli YLE-veron väkisin läpi kaikille kansalaisille saman suuruisena tulee se olemaan poliittinen itsemurha. Yle-vero kuulostaa samalta kuin asetettaisiin kaikille kansalaisille katuvero samansuuruisena ja aivan sama kuluttaako katuja kengillä vaiko rekalla vai käveleekö ojia myöten kuluttamatta katuja ollenkaan.
Se kuka saa jo elentonsa tulonsiirtoina ei tule maksamaan mitään mediamaksuja itse, vaan se rasittaa ainoastaan kuntien sosiaalitoimia eli verokertymää ei tule kuitenkaan.

Ei varmasti ole tarkoitus paisuttaa valtiollisen yhtiön menoja kilpailemalla kaupallisten yhtiöiden kanssa palvelujen laajuudella ja kuluttaa yhä pienenevää verokertymää. Tälle on olemassa kaksikin oivaa sanontaa: "Suu säkkiä myöten" ja "luu jää vetävän kouraan". Kuka ei näitä sanontoja sisäistä on hän hukassa tässä elämässä jo oman taloutensakin kanssa. Miksi tämä on niin vaikeaa ymmärtää valtiontaloudessa?

Kansalaisella on tietty määrä euroja kulutettavanaan jokaista kuukautta kohden. Jos pakkoveroja lisätään niin siitä aiheutuu vain ja ainoastaan seuraus että kulutettavia euroja on vähemmän kansalaisen kädessä ja siitä seuraa taas että verokertymä pienenee kun kulutus vähenee. Jos et usko niin laske itse; ala-asteen matematiikkaa. Työtön ansaitsee 410€/kk, osa-aikainen työllinen ansaitsee noin 600€/kk (netto lukuja).

Vaihtoehto nousee.
Suomessa on seurattu Ruotsin mallia ja perustettu Piraattipuolue mikä ajaa kaiken digitaalisen median vapautta. Kyse on samasta kuin aikoinaan Paavin kirkon yksinoikeudesta raamattuun ja siitä yksinoikeudesta vapautumiseen. Mukana on myös sananvapaus ja yksityisyyden suoja. Kun pato murtuu niin älä yritä tukkia vuotoa sormilla sillä se ei hyödytä mitään - jäät vain alle.

Siinä pari ajatusta jälleen yhdestä pakkoverosta mitä ajavat omat luottomiehemme ja naisemme paatoksella ajattelematta seurauksia taaskaan nokkaansa pitemmälle. Vaikka turhahan minun on neuvoa viisaampia...Tulipa kuitenkin sanottua.
**********************************************************************
Vastaus Saara Räsäselle Kahdeksasta Saksaan luovutetusta Sotavangista:

Suomi luovutti 8 sotavankia ketkä olivat myös juutalaisia. Ampuahan ne viholliset olisi pitänyt jo rintamalla. Miksi tästä pitää nillittää alinomaisesti?

Sitten yksi välikysymys:
Selvittikö Israel virallisesti Mitä tapahtui kapteeniluutnantti Jarno Mäkiselle ja miksi?
Jarno_Mäkinen
Suomalaisen sotilastarkkailijan henkilöllisyys


Leffa -blogi  1

Hyvät naiset ja herrat! Tänä iltana pätkä suomalaisen elokuvan historiaa. Kulttuuripläjäys vailla vertaa, kotimainen road movie: Rumble.
Katsojalta vaaditaan huumorintajua ja aivottomuutta. Tässä elokuvassa ollaan matkalla ei-minnekään. Pääosia vetää näyttävästi mm. Vesa Matti Loiri Lettuna mihin allekirjoittanut samaistaa itsensä.

TV1 klo 21.00

Pääosissa: Vesa-Matti Loiri, Tommi Korpela, Jari Pehkonen ja Jari Nissinen.

Hyvää elokuvailtaa!


Leivonta -blogi  1

Serinakakut

100 g fariinisokeria
200 g voita tai margariinia
1 muna
1-2 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
3,6 dl vehnäjauhoja (225 – 250 g)
Voiteluun 1 muna
Koristeluun sokeria ja mantelia

Mantelit pestään, kuivataan ja hakataan rouheeksi terävällä veitsellä puulaudalla. (Voi tai margariini pestään) Voi tai margariini ja fariinisokeri vatkataan vaahdoksi isossa kulhossa puulusikalla. Muna lisätään jatkuvasti vatkaten. Kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja seulotaan joukkoon hyvin sekoittaen. Taikinasta leivotaan koekakku. Taikina leivotaan tangoiksi, mitkä jaetaan yhtä suuriin osiin ja leivotaan palloiksi. Ne voidellaan juuri ennen uuniin panoa munalla tai valkuaisella. Pinnalle ripotellaan sokeria ja rouhittua mantelia. Kakut paistetaan kullan keltaisiksi noin +200C lämmössä.

Kodin keittokirja. Gummerus 1986


Istuva härkä, perse märkä  3

Oli taas omanlainen viikonloppu. Olutta, rockabillya, rantasaunaa 3 tuntia vähintään, velolla kotio pyrähdys (jalat hapoilla jäykkänä kuin rautakanget). Sisu ei anna periksi vaan polkea pitää.

Istuin sitten lauantai yötä vakiotuolissa ja sain idean katsoa Most Haunted sub.fi'stä. Oli taas niin jännää että silmut meni jossain vaiheessa kiinni. Heräsin "tönäisyyn" ja kuinka ollakaan sylissäni ollut ½ litran olutannos levisi reisille, lattialle, matolle, tuolille ja tietysti taas kastui perse. Poljinpas siinä sitten sukatkin märiksi saman tein. Mikä on se hytkäys kun vaipuu uneen? Kait siinä laukesi lihasjännitys tai jotain.

Edellinen