Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.
Edellinen


Virkoaminen La iltaan  1

Virkosin klo iltapäivä. Taas pimeää. Vettä juodessa laskin tölkkien määrän - 12kpl. Okke, halvaksihan tuo tuli jälleen kun en missään käynyt. Noin 7½ erkon edestä juotu. Jos olisin kipaissut pinnassa mittarilla ja juonut paarissa olisi siitä kertynyt vähintään 50 erkon lisämeno sikäli kuin mittarilla olisin takas...rahakasta hommaa. =/

En millään ymmärrä Vihreitä Naisia. Miksi he vastustavat raiskauksista puhumista? Miksi muutkin ei saisi yrittää parantaa maailmaa, muutkiin kuin he? hekö omistavat totuuden? Blogissaan Jussi Halla-aho ei todellakaan syyllisty mihinkään rikokseen, ei yllytykseen, eikä rasismiin. Silti aikoivat tehdä tutkintapyynnön poliisille. On -kele outoa politiikantekoa kertakaikkiaan. Jos minäkin sanoisin että kun kerran raiskauksia tapahtuu jokatapauksessa, soisin sen sattuvan juurikin noiden Vihreiden Naisten osaksi, niin en kait minä ole niitä raiskaamassa? Tai yllyttämässä ketään muitakaan sitä tekemään...
http://www.halla-aho.com/scripta/
Miettisivät ennemmin kuinka nyt länsivallat voisivat kutistaa Aasiassa olevan saastepaskan määrää kun sinne kaikki teollisuus piti siirtää ja koko Aasia hukkuu nyt paskaan. Aasian yllä leijuva saastepilvi on 3km paksu ja ulottuu noin kymmenen valtion alueelle. Saastepilvi suodattaa noin neljänneksen auringonvalosta.

^Ugh^


Normi päivä  2

Nukuttu aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvin ylitse. Päivällisen aikaan aamukahvit. Ei minun tarvitse muuttua kun ei ole syytä, esim. duuniin lähtöä aamuisin.
Yöllä pyrytti ja nyt satanut lumi sulaa. Tuleekohan joskus stabiili sää niin ettei se muuttuisi alinomaan...Joskus kesällä taisin viimeksi nähdä auringon paistavan. Taisi olla Raahessa vai missä se oli.
Yläkerran rokkari ilmoitti löytäneensä itselleen vuokra-asunnon keskustasta. Muuttaa kuun ½-välistä. Loistavaa.

^Jetzt Ich Weiss^





Saastutettu Pyhä Totuus  3

Aivan, te ette edes ymmärrä, sokeat kirkonpalvelijat, fariseukset. Luette Pyhää Raamattua ylösalaisin ja väitätte tajuavanne asiat. Olette maallistaneet kirkkoni, häpäisseet Raamatun ja vielä karkoittaneet uskovaiset. Ne viimeiset "takapenkkien mummot" ovat uskovaisia ketkä tarvitsevat oikeaa Jumalan palvelijaa, ei kirkon palvelijaa.
Alas nykyinen MAMMON kirkko! Naispapit avustajiksi jälleen, diakonissoiksi tai muiksi lukkareiksi! Kaapeistaan ulos tulleet homo- ja transu- ja muut epäkelpopapit ulos Herran talosta saastuttamasta uskontoa! Kirkon apu suunnattava ensisijaisesti Kristityille, EI muslimeille ja muille pakanoille! Muslimit vainoavat Kristityitä mm. Irakissa ja Iranissa. Siellä KUOLEE Kristityitä veljiämme ja sisariamme, kenenkään yrittämättä auttaa heitä, muslimien toimesta! Päinvastoin ev.lut kirkko auttaa kristittyjen tuhoamisessa!

Jos tunnet YHTÄÄN Raamattua, tiedostat etteivät nämä ole vihan sanoja vaan totuutta.

Minun ei tarvitse maksaa kirkollisveroa muslimien auttamiseksi ja transu-homo papistolle, ei. Eroan ev.lut. kirkosta.

^Miettikää ite^


WTF?  1

Mikä saatana se on tuo pirun kirkon keltainen mainos ku hyppää välleen silmille ku menee omaan profiinsa...."rakkauden ammattilaiset" -MY ASS! ****** vitun leipäpapit ja fariseukset. Onko tekopyhempää nähty, hä?

^Ich Weiss Nicht^-oli vaa pakko avautua.


Edellinen