Bio-passi sucks!

  • Flash-Bang

"Mikrosirujen peukalointi onnistui hakkereilta
"Elviksen" passi kelpasi lentokentällä"

"Verkkosivuilleen lataamassa videossa ryhmä näyttää, miten peukaloitu passi kelpaa hollantilaiselta lentokentältä löytyvälle automaatille."
Uutinen:
http://www.digitoday.fi/tietoturva/2008/10/02/elviksen-passi-kelpasi-lentokentalla---katso-video/200825717/66

Sitähän mää sanoon. Autoihin kun tuli ns. ajonestolaitteet niin sanottiin että niitä ei voi murtaa - ei mennyt kuin viikko-pari ja suojaukset olivat murrettu. Vanhempi siitä oli GSM-verkossa tapahtuvat keskustelut. Niistäkin sanottiin ettei niitä nyt voi kuunnella. Kuis kävi? Niitä kuuntelee kuka haluaa. Digitaalinen passi, sirukortilla, voidaan "napata lennosta" kannettavalla t-koneella ja WLAN-kortilla ja asianmukaisella ohjelmistolla, vaikkapa lentoaseman ruuhkassa. Käyttöön saadaan siis henkilötiedot. Samaan tyyliin murretaan ajonestolaitteet autoista. Touhuun menee kokeneelta kaverilta muutamia sekunteja kun on ensin istunut kyseisen auton avaimen vieressä läppärin kanssa hetkisen ja saanut napattua avaimen tunnisteet.

Sormenjälkipassi väärennetään sitten niin että seurataan henkilön liikeitä ja hommataan sen henkilön sormenjäljet, se on siinä. Näin kävi saksalaisministerille kuka vaahtosi sormenjälkipassien puolesta. Nyt hänen sormenjäljet leviävät maailmalla mitä erilaisimmissa asioissa. Pitäessään puhetta hän joi vettä lasista ilman käsineitä ja näin "hukkasi" sormenjälkensä.
On se ihminen tyhmä kun luottaa tekniikkaan.

^Ari-Lee^

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus