Deittiprofiileista

  • Flash-Bang

Selailin taas vaihteeksi. Ei löydy etsimääni. Uskallan epäillä ettei monikaan sieltä löydä ketään. Kaikki ovat samaa massaa joko sinisillä silmillä tai sitten ruskeilla. Mitään ei kerro myöskään pyöreä tai sopusuhtainen kroppa pituudesta puhumattakaan. Ja onko mitään väliä jos kuuntelee poppia tai rockia....huoh.
Minulla ei ole aavistustakaan kuka tai ketkä tuon Deitti jutun on laatinut mutta sehän on pelkkää kuorta, tyhjää hylsyä. Kuvatkin puuttuvat jos vaikka ei olisi sokea deittailija.

Sieltä puuttuu mm. ihmisen poliiittinen elämänkatsomus. Puutteeksi näen myös uskon asiat mitä ei ilmoitella. Mutta kaikkein suurin puutos on se "haun kohde". Minkälaista haetaan jos ylipäätänsä hakua on. Mikään ei olisi turhempaa kuin alkaa sättäilemään sellaisen ihmistyypin kanssa mitä inhoaa eniten. Ja niitähän on kaikkein eniten.

Ja sitten vielä ikäni puolesta alan olla marginaalissa. Siis muiden mielestä - en itseni. =/

Eniten vituttaisi jos vahingossa alkaisi seurustelemaan sellaisen ihmisen kanssa kenellä olisi deittiprofeja ympäri inettiä ja vieläpä aktiivisena ja kuvia alastonsuomi sivustolla ja ties missä.

Never knows what do you get! Loser! XD

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus