Hehkutuksia

  • Flash-Bang

Jos vastustetaan kiihkeästi vastustamista niin vastustaminen voittaa, kun kyseessä on valtaväestön perusoikeudet(sananvapaus).

A-Talkissa tänään klo 21.05:
Vieraina perussuomalaiset Teemu Lahtinen ja Johannes Nieminen, uussuomalainen Abdirahim Hussein ja päätoimittaja Jussi K. Niemelä.

YLE:n areenalta voi katsoa uusintana eilisen A-Studion jos ei kerkeä/pysty näkemään tänään uusintaa klo 13.05. Aihe sama.

Sananvapaudesta ja mediasta:

Sananvapaus ei ole maailmassa enää mikään automaatio vaan se pitää ansaita aivan kuin itsenäisyys. Sananvapautta pitää vaalia ja käyttää, mutta sitä ei pidä vaarantaa ylilyönneillä. Sananvapauden nimissä ei pidä syyllistyä herjauksiin eikä hyvien tapojen vastaiseen toimintaan. Mielipide ei ole synonyymi herjaukselle.
Media ei harjoita sananvapautta vaan ainostaan omiin päämääriinsä tähtäävää journalismia. Medialla on oikeus käyttää omistamaansa materiaalia omiin tarkoitusperiinsä sopivilla tavoilla. Medialla on oikeus suodattaa eli sensuroida saatava tieto omaksi edukseen. Median vastaanottajan täytyy ymmärtää kuinka mahtava ase on propaganda.

Suomen mediakeisari:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Aatos_Erkko
Hänen omistuksessaan ovat melkein kaikki kotimaiset lehdet(osake enemmistö).

^Ari-Lee^

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus