Käsiaseen hakijalta vaaditaan lääkärintodistus

  • Flash-Bang

"hakijan on aina esitettävä poliisille lääkärinlausunto, joka koskee psyykkisiä sairauksia ja mielenterveydellisiä ongelmia. Lausunnosta on ilmettävä, ettei hakijalla ole esimerkiksi sairauden vuoksi vaaraa vahingoittaa itseään tai muita."
Uutinen:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809298346583_uu.shtml

Oikein. Tähän nyt vielä lisäksi ettei pään tutkiminen ole sitten mikään helppo läpihuutojuttu. Vai meinaako tämä että JOS on aikaisemmin ollut sosiaalisia ongelmia ja hoidossa/lääkityksellä niin sitten vastaus on kieltävä? Muissa tapauksissa päätä ei tutkitakaan? Tutkimukset saattavat maksaa käsiaseen verran rahaa...maksakoon jos sillä saadaan ehkäistyksi edes yksi ampumistapaus. Toinen asia on että missä ja kenellä on resursseja tutkia aseluvan hakijoiden nupit?

Ammuntaharrastuksen aloittelijoille sanoisin että kannattaa aloittaa ilmapistoolilla. Perustelu: Hankinta on edullinen, ammukset eli luodit ovat halpoja, taulut ovat halpoja, ilmapistooliammuntaa voi harjoittaa muuallakin kuin radalla, ja viimeisenä mutta tärkeimpänä on se fakta että kun oppii ilmapistoolilla osaa myös ruutiaseilla. Tässä puhun kokemuksesta.

^Ari-Lee^

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus