Loogista

  • Flash-Bang

Tuuleminen johtuu puiden heilumisesta - mitä kovemmin puut heiluu sitä kovemmin tuulee. Kun puut lakkaavat heilumasta, tulee tyyntä.

Puu pysyy pystyssä ainoastaan juuressa olevalla sahanpurulla. Kun puru otetaan pois, puu kaatuu.

Ilman kylmyminen syksyllä johtuu talojen lämmittämisestä. Kun lämpö viedään sisälle, tulee ulkona kylmä. Sama toisinpäin keväisin kun taloja ei enää lämmitetä ilmakin lämpenee ulkona. Toisaalta on varovaisesti arveltu ilman lämpötilojen vaihtelujen johtuvan muuttolinnuista. Kun linnut lähtevät etelään ilmat jäähtyvät. Kun linnut taas lentävät pohjoiseen ilma lämpenee.
Omituista, minusta linnut ovat koko ajan yhtä lämpimiä tai kylmiä. Myös olen miettinyt lämpimistä maista tulevien maahanmuuttajien osuutta ilmaston lämpiämiseen.

Sähköiset laitteet toimivat savulla. Kun laite päästää toimintasavut ulos jonkin oikosulun vuoksi, laite lakkaa toimimasta.

Joskus ihmetellyt miksi kengät kuluvat kärjestä ja kannasta eivät keskeltä? Se johtuu tasan siitä että asumme maapallon sisäpinnalla eli koveralla puolella. Jos kävelisimme ulkopinnalla niin keskeltähän kengät kuluisivat.

Joskus yrittänyt juoda lasista olutta sen ulkoreunalta? Siksipä olut on ollut mahasi ulkopuolella eikä mahan sisäpuolella. Kun juot lasin sisäreunalta, (siltä mikä on lähinpänä suutasi) menee juoma mahan sisäpuolelle.

Jos nukut nahkakengät jalassa (toinenkin riittää) niin aamulla pääsi on kipeä. Tämä johtuu siitä että jaloissa täytyy olla jotain yhteyttä aivoihisi tai että aivot ovatkin jaloissa.

^Ari-Lee^

P.S
Tarkistan kellon, se on 15.50

P.S.S ja edit

Ravintoloiden vessoissa käytetään hajustetta mikä lisää virtsaamisen tarvetta. Samaa ainetta on myös käytetty maltaiden valmistuksessa. Mitä enemmän virtsaat sen janoisemmaksi tulet ja sitä enemmän juot olutta.

2 kommenttia

Aki

26.10.2008 17:28

Väärin. Puut heiluvat, koska niillä on epilepsia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus