Naps ja kops

  • Flash-Bang

Omantunnon ääni puhui - kävin äänestämässä. Äänestyspaikka oli aika oudossa paikassa koska se oli alttarin edessä. Olisin luullut että järkevämpi paikka olisi kirkkoherranvirasto. No se siitä ja Herran haltuun.

Duunissa oli jotenkin raskasta. Vettä pitää kantaa kaivoon vetämättömille. Minusta on tullut piikittelevä kouluttaja jos ei bitti liikahda. Eikä se näköjään liikahda vaikka 5 vuotta jotkin noista oppilaista ovat opetelleet tietokonetta. Ihan kohta en jaksa. Tai ei tarvitsekaan jaksaa koska kohta on Joulu. En muuten jätä ketään luokalle. Nimittäin jos olen kevätlukukaudella vielä kouluttaja en halua nähdäkään noita samoja naamoja. Mittani on täysi. Sen olen päällikölle ilmoittanut etten jaksa noille kevätkaudella opettaa yhtn,mitn. Tarvitsen nuoria vastaanottavia, aktiivisia oppilaita.

Iltapäivällä kävin lukemassa uutisia ja luomet lupsahtelivat. *en nukahda en nukahda....* "NAPS" -sanoi hiiru osuessaan näppäimistön reunaan käteni rentoutuessa univaiheessa missä tulee hytkäys. Ja taas sama uudestaan paitsi nyt duunikamu rääkäisi "ELÄ NUKU!" -kerkesin jo.

Kirjoitettaessa soi Silencio

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus