Neohippi

  • Flash-Bang

Otin perjantain lomapäiväksi koska vakaasti päätin ajaa Iisalmeen katsastuttamaan autovanhukseni. Kajaanin katsastusasemilla on kartelli päällä. Marjahaan katsastuksessa maksaa määräaikaiskatsastus 26 euroa kun Kajaanissa sama tekee 50+ euroa. Poltan mieluusti kertyneen säästön asfaltilla taivaan tuuliin jos saan sillä kantaa korteni kekoon kartellin alasajamiseksi..

Kajaanin ABC:ltä noukin kyytiini hippitytön koirineen. Tyttö oli todella kohtelias - kenties siksi kun itsekin olin samaa eli nousin autosta ja avasin kontin kantamuksille ja tervehdin. Hän esittäytyi nimellään ja kotipaikkakunnallaan. Tervehdin hänen koiraansa tuttavallisemmin. (En siis rapsuta randomi tyttöjä korvan takaa enkä taputtele kyljille, siis ensimmäisenä.) Tarjosin kyytiä 100 km etelään mutta hän (ikäväkseni) halusi mahdollisimman pian eurooppa neloselle koska siellä liikenne on vilkkainta Jyväskylän suuntaan. Tyttö kehui autoani (vm. 1965) ja minua ja musiikkiani (Screamin Jay Hawkins), kaikki 60-luvulta kotoisin, ja oli oikein miellyttävää seuraa sen minkä 20 kilometrin matka kesti.

Tiputettuani hänet Kokkolaan menevän tien risteykseen hän vielä halasi minua ja toivotti hyvät jatkot.
Ehdotin vielä että jos ei ole kiire niin hän voisi hengailla kanssani Iisalmeen ja takaisin....ja kenties voisin ajella etelään....ei käynyt se kuitenkaan.

Ihana oli se naishippi ja hänen koiransa. Varmistin vielä ennen paikalta poistumistani että koiralla oli vettä mukana. Jos ei olisi ollut olisin antanut 4 litran kanisterini puhdasta vettä heidän mukaansa.

Hyvä karma, koska sain autolleni katsastushyväksynnän.

Kirjoitettaessa soi Lee Rocker

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus