Non turbare circulos meos!

  • Flash-Bang

VARAPUHEENJOHTAJA (lausuttava huutamalla kuin hän itse sen tekee), entinen upseeri ja "herrasmies" ei johda enää kuin Jaskaa ja paskaa ja Jaska on jo kauan aikaa sitten lähtenyt kaupungista. Eläkeläisupseeri kiukuttelee kuin pikkupentu, huutaa kovaa ja noituu. Huudan takaisin, noitumatta. Opettamaan en enää suostu tuollaisia molopäitä koska jos kerran opetukseni aiheet eivät kiinnosta oppilaana eikä työnkuvani VARAPUHEENJOHTAJANA niin se sitten on siinä. Tosin onhan tuo istunut jo 5 - 6 vuotta kaksi tuntia viikossa oppimassa tietotekniikkaa mutta ei muista missä hänen sähöpostinsa on. ("Kotona", kuuluu vastaus jos kysyy) "Miten tällä pääsee nettiin?" kuulen joka viikko kysymyksen. En jaksa sellaista paskaa enää. Jos kouluttamassa on ollut liuta ukkoja ja akkoja ennen minua ja joukossa jopa tietotekniikan maisterinnakin, kuulema, tuskin minäkään siihen kalloon valoa saan kannettua.

Kyse oli päivän ensimmäisen tunnin oppiaiheestani. Herra VARAPUHEENJOHTAJALLE ei kelvannut vaan hän meni istumaan koneelle pärskien. "Minä en sinne tule!" Vastasin ettei toki ole pakko, istu sitten siellä yksinäsi! Kahvitunnilla alkoi sitten kauhea huuto ja noidunta asioista mitkä eivät minulle kuulu mutta hän laittoi kuulumaan kuuluvasti, nimittäin siitä kuinka monta sataatuhatta euroa hän on taloon kerjännyt maailmalta yhteiskunnan rahaa, verotuottoja, hukkaan. Kitarisat lepattivat. Huusin kovaa takasin: ÄLÄ HUUDA ÄIJÄ! LOPETA KERTAKAIKKIAAN HUUTAMINEN! Vitut lopetti. Ei se ole lopettanut ennenkään niin miksi nytkään. Tärisee vain huutaessaan. Osaakohan se mitään muuta kuin täristä ja huutaa, mietin?

Pj kertoi häpeävänsä tuollaista - en ihmettele yhtään miksi. Kokoukset ovat tainneet mennä huutokilpailuiksi. Aion ehdottaa että järjestetään mieshuutajien kuoro!
No tulipa siinä huudettua sekin sitten siellä pihalla että VARAPUHEENJOHTAJA ei ole ollut kiinnostunut hankinnoista. Minulla ei ole edes työkaluja eikä komponentteja toimia työssäni ja että omat työkalut olivat tänäänkin mukana.

Uhkasi laittaa koko puljun kiinni. (millä johtamisella?) Siihen sanoin: Sellaista se on. XD

Pysyisi pois haitolta pahanilmanlintu ja kiusanhenki. Ennenkuin alan tosissani vittumaiseksi.

Kirjoitettaessa soi Porilaisten marssi

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus