Taas Pe yö

  • Flash-Bang

Voi juma! Hokasin just että klo on jo kohta ½3! Ei siinä ole mitään ihmeellistä, päinvastoin; klo on kaksi kertaa vuorokaudessa ½3, mutta nyt on La vasten yötä ja hörpin olutta enkä tunne humalaa enkä hokannut ajankulua kun katsoin Steven Seagalin leffaa...bléh.
Yläkerran otuskin lienee mennyt naisiin kun ei ole näkynyt ja hammasharjansa oli kadonnut. Mitä lie suunnitellut suullansa tekevän? Ennenaikaista siemensyöksyä toivon hälle, ja sen jälkeen syvää unta. HA, olen ilkeä. Itsehän aloitti kun tänne suostui asumaan. Oli särkenyt sahapukkinikin mutta sitä ennen poltti kaikki saunapuut. Ja pyhästi vannotin hankkimaan uusia, ja korjaamaan sahapukin. Paskat on hankkinut, mitään oli korjannut. No nyt se on oppinut tiskaamaan syötyään kun ei kestä "nalkutusta". Sanoin hälle etten nalkuta, koska olen oppinut että asiat hoidetaan sanomalla, vaan kun ei mene perille niin sitten se kuulostaa nalkutukselta. Itselleni se kuulosti uhkaukselta kun sanoin että sitten on vaihtoehtona ulkoruokinta. Lisäksi toivon että hän on juonut paljon whiskya koska hällä on aamulla aikaiseen duuniin meno. HA! Oppispahan. Olen preussilaisen kurin saanut äidiltäni.

Ennen Joulua on kyllä pakko touhuta paljon saunapuita preussilaiseen järjestykseen liiteriin mikä on kellarissa pannuhuoneen takana.
Nyt meen työnnän ureaa...

^Ice Dice^

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus